Misli. com 3. Lig 2. Grup ekibi Nazilli Belediyespor, 17. Hafta karşılaşmasında lider Fethiyespor’dan maçın son saniyelerinde Murat Can Bölükbaşı’nın attığı penaltı golü ile 1 puanı kurtardı. Naz Naz, aldığı beraberlikle puanını 33’e çıkartırken, lider Fethiye’nin puan farkını açmasına engel oldu.

OYUN PLANIMIZ BOZULDU

Fethiyespor karşılaşmasını değerlendiren siyah beyazlı takımın teknik direktörü Hasan Şermet, rakip takımın maçın başında bulduğu golün oyun planlarını bozduğunu söyledi. Maçta bir türlü istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını dile getiren Şermet, “Fethiyespor karşılaşmasına çok iyi hazırlandık. Tüm planlarımızı galibiyet üzerine yaptık. Maçın 1’inci dakikasında kalemizde gördüğümüz golle maça adeta 1-0 geride başladık. Bu gol maçla ilgili tüm oyun planlarımızı da bozdu. Yaptığımız pas hataları ve kaptırdığımız toplarla rakibe pozisyonlar verdik. Golü de kaleciye yapılan pas hatasından yedik. Diğer maçlara göre daha az pozisyona girdiğimizi de söyleyebiliriz. İkinci yarıda da pas hatalarımız devam etti. 90+5’te attığımız beraberlik golü bizim için çok değerli bir puan getirdi. Son anlarda bulduğumuz golle mağlup olmadığımız için sevinçliyim. Rakibimizle şuan puan farkımız yok. Bu bakımdan yenilmemenin de başarı olduğunu söyleyebilirim” dedi.

YOLUMUZ UZUN

Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu dile getiren Şermet, “Fethiyespor karşısında aldığımız bir puanı çok değerli görüyorum. Daha önümüzde 15 maç var. Yolumuz uzun. Fethiyespor da ciddi bir rakip, kazanmış olsaydık moral olarak çok iyi olacaktı. Ancak daha alınacak çok puan var. Fehtiyespor, Kütahyaspor ve bizim aramızdaki şampiyonluk yarışı lig sonuna kadar devam edecek. Her maça kazanmak için çıkacağız. Bizim hedefimiz şampiyonluk ve lig sonunda şampiyonluğa ulaşacağız” diye konuştu.