MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, İl Başkan Vekili Gürşat Kale, MHP Didim İlçe Başkanı Fikret Alkaya ile il ve ilçe yöneticilerinden oluşan heyet, Didim’de resmi kurumlara, sivil toplum kuruluşlarına ve esnaflara ziyaretler gerçekleştirdi. MHP heyeti Didim Polis Moral Eğitim Merkezi, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Didim Konyalılar Derneği ile bazı esnaflara ziyaretler gerçekleştirip ülke ve Didim gündemine ilişkin bilgi alışverişinde bulundu.

“KİMSEYİ KÜSTÜRMEYECEĞİZ”


Ziyaretlerin sonunda ise ilçe binasında partiye yeni katılan üyelere rozet takıldı. Rozet töreni öncesinde partililere seslenen Alıcık, görev yaptığı süre içerisinde Didim’e 8. kez geldiğini kaydederek, “2023 lider ülke Türkiye şiarıyla çalışmalarımızı ara vermeden sürdüreceğiz. Bu süreçte her zaman alanlarda olacağız. Kadınlarımıza büyük işler düşüyor. Didim Teşkilatımız bu noktada sahada; her geldiğimizde rozet takacağız dedik, sağ olsun Fikret başkanımız ve ekibi bu noktada gayretli” dedi.
MHP’nin Türklüğün son kalesi olduğunu vurgulayan Alıcık, “Genel Başkanımızın söylediği gibi önce ülkem ve milletim sonra partim. Bu noktada biz de Didim’de yaptığımız ziyaretlerde kurumlara ve esnaflarımıza bunu anlattık. Didim, Aydın’ın en büyük ilçelerinden biri; sokağa çıkıp halkın içinde olacağız. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Kimseyi küstürmeyeceğiz. Makamlar gelip geçici ama davamız ve partimiz kalıcı. Bu bilinçle çalışacağız” diye konuştu.

“İYİ PARTİLİLERE ÇAĞRI YAPTI”


MHP’li Alıcık İYİ Parti’ye giden MHP’lilere çağrıda bulunarak, “Teröriste terörist diyeceğiz. Aydın’da kaç aydır HDP il başkanı, ‘Bizim sayemizde belediye başkanı ve milletvekili oldunuz’ diye açıklama yapıyor. Neden bunlara ses çıkarılıp cevap verilmiyor? Biz AK Parti ile Cumhur İttifakı’nı kurduk. Bu süreçte giden arkadaşlar yelpazenin neresinde? Bugün bunları değerlendirip bakmak lazım. İYİ Parti’ye giden arkadaşlarımıza ve başka partilere giden arkadaşlarımıza kapımız her zaman açık. Hep birlikte olmak zamanı. Bu süreçte Genel Başkanımız 2023’te cumhurbaşkanı adayımızı mevcut Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan diye açıkladı. Genel Başkanımızın talimatları emirdir. Biz de Cumhur İttifakı’nın başarısı için çalışacağız. Sen-ben davasına düşersek, ittifaka zarar verecek işlere girersek ben hakkımı helal etmem.” dedi.
Konuşmaların ardından MHP’ye yeni katılan üyelere Alıcık, Alkaya ve ana kademe yöneticileri tarafından rozetleri takıldı.