Aydın'da il genelinde etkili olan sağanak yağış, yüksek kesimlerde ise kar yağışına döndü. Efeler başta olmak üzere Söke, Karpuzlu, Çine, Köşk, Nazilli, Bozdoğan, Buharkent, Kuyucak ve Karacasu'nun birçok mahallesi beyaz örtüyle kaplandı. Kuraklık tehlikesinin baş gösterdiği son dönemde yağışlı ve kar özellikle üreticinin yüzünü güldürdü. Aydın Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediyeleri de ulaşımın aksamaması için kar ile mücadele çalışmalarına hız verdi.

SOSYAL MEDYA KAR FOTOĞRAFLARIYLA RENKLENDİ


Karpuzlu’nun Ektirli Mahallesi’nin yüksek kesiminde yer alan Kocasu ve Dut Ağacı yerleşim yerleri, beyaza büründü. Kar yağmasından dolayı büyük sevinç yaşayan vatandaşlar, sokağa çıkarak karın keyfini doyasıya yaşadı.
Aydın’ın Karpuzlu ilçesinin Ektirli Mahallesi’nin yüksek kesiminde yer alan Kocasu ve Dut Ağacı’na yılın ilk karı yağdı. Her yıl kar yağışının görüldüğü bölgede bu yılda kar yağışının meydana gelmesi, vatandaşları sevindirdi. Beyaza bürünen Kocasu ve Dut Ağacı'nda yaşayan vatandaşlar, sokağa çıkarak karın keyfini doyasıya yaşadı. Kar yağışını fotoğraflayan vatandaşlar, sosyal medya hesaplarından kar fotoğraflarını paylaştı.