İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya'nın titizlikle takip ettiği çalışmaların başında yer alan Yöresel Tarım Ürünleri Satış Merkezi Projesi'nde sona yaklaşıldı. Proje kapsamında Aydın-İzmir Karayolu üzerinde inşa edilen ve ihale süreci tamamlanan dükkanların anahtarları hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

"EKİPLERİMİZ SÜREKLİ SAHADA"

Sandıklı Mahallesi'nde yapımı devam eden yol onarım çalışması ile Osmanbükü Mahallesi'nde İncirliova Belediyesi’ne ait iş yerlerinin yenileme çalışmalarını da yerinde inceleyen Başkan Kaya, açıklamalarda bulundu. İncirliova'nın geleceği için gece gündüz demeden çalıştıklarını dile getiren Başkan Kaya, "Ekiplerimiz sürekli sahada. Hayata geçirmeyi planladığımız projeler var. Bu projelerde yapılan işleri bizzat kendim kontrol ediyorum" dedi.

"ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR"

Yöresel Tarım Ürünleri Projesi'nde sona yaklaştıklarını, ihale süreci tamamlanan dükkanların anahtar teslimine başladıklarını kaydeden Kaya, Sandıklı Mahallesi'nde yol yapım, Osmanbükü Mahallesi'nde de belediyeye ait iş yerlerinin bakım ve onarım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini dile getirdi.