Misli.com 3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren Nazilli Belediyespor, ikinci yarının ilk maçında lider Fethiyespor ile karşılaşacak. Nazilli İlçe Stadyumu’nda yarın saat 13.00’te başlayacak olan karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Yasin İlker Avcı yönetecek. Aynı puanda yer aldığı Fethiyespor karşısına siyah-beyazlılar, mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Zorlu karşılaşma öncesi Naz-Naz’da kırmızı kart cezalısı Mert Çapar dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

“HEDEFİMİZ MUTLAK GALİBİYET”

Karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade eden Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Şermet, “Rakibimiz bizi çok iyi tanıyor, biz rakibimizi çok iyi tanıyoruz. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Hedefimiz, mutlak galibiyet. Oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. Maç boyunca en iyi şekilde mücadele edip sahadan üç puanla ayrılmak istiyoruz. Taraftarlarımıza üç puan hediye etmek istiyoruz.” dedi.

NAZ-NAZ EVİNDE 5 GALİBİYET ALDI

Bu sezon sahasında oynadığı 8 maçta Nazilli Belediyespor, 5 galibiyet, 2 beraberlik ve bir yenilgi aldı. Fethiyespor ise deplasmanda oynadığı 8 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi elde etti. Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı lider Fethiyespor, 2-1’lik skorla kazanmıştı.