Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda Kovid-19 tedbirleri alınarak gerçekleştirilen AK Parti Aydın 6. Olağan İl Kadın Kolları Kongresi'ne AK Parti Aydın milletvekilleri, Genel Merkez Kadın Kolları Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Esma Ersin, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Aynil Yavaş, Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Toksöz, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Meltem Bölük, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, ilçe kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ile belediye meclis üyeleri katıldı.

“DOLU DOLU 3 YILIMIZ GEÇTİ”

Genel Merkez Kadın Kolları Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Esma Ersin'in divan başkanlığını yaptığı kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kongrenin açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, 3 yıldır görevini layıkıyla yerine getirdiğini belirterek, "Bir çocuğun gözünde ışıltı, bir yaşlının dilinde dua, bir yaralı gönüle merhem olmak için çalışıyor ve çabalıyoruz. Görevde bulunduğumuz 3 sene boyunca uyum içerisinde dolu dolu günlerimiz geçti. Omuz omuza yürüdüğümüz değerli dava arkadaşlarımın azimli çalışmaları gelecekte daha güzel günler göreceğimizi müjdeliyor. Yeni yönetimimiz partimize ve milletimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi

AYDIN, PARMAKLA GÖSTERİLECEK

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, “Haftaya da gençlik kollarımızla birlikte kongre sürecimizi tamamlayacağız. Ondan sonra 2.5 yıllık bir döneme gireceğiz. 2023 hedefimize emin adımlarla ilerlerken inanıyorum ki Aydın, Türkiye'ye örnek olacak bir çalışma gösterecek. 2023 seçim sonuçları açıklandığında da Allah'ın izni ile Aydın parmakla gösterilen bir il olacak ve bu başarıyı siz dava arkadaşlarımızın gayretleri ile gerçekleştireceğiz" diyerek AK Parti’yi Aydın’da zirveye taşıyacaklarını dile getirdi. Konuşmaların ardından tek listeyle yapılan seçimde mevcut başkan Duygu Göğde, delegelerin tamamının oylarını alarak yeniden Kadın Kolları İl Başkanı oldu.