Söke'ye bağlı Doğanbey Mahallesi'nde devam eden içme suyu hattı çalışmaları nedeniyle Başkan Çerçioğlu'na teşekkür eden Doğanbey Muhtarı Serdar Sarıkurt, “Özlem Başkanımız söz verdiği tarihte çalışmalar başladı. Bu konuda bizi yanıltmadı. Pandemi gibi zor bir süreçte yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

ÇALIŞMALAR SÜRDÜRÜLÜYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Söke’nin dört bir tarafında halkın daha kaliteli bir yaşam sürmesi için gerekli çalışmalarına belirli program dahilinde ara vermeden devam ediyor. Başkan Özlem Çerçioğlu, Söke’ye verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Bu sözlerden biri de Doğanbey Mahallesi’nin içme suyu hattının yenilenmesiydi. Başkan Çerçioğlu, bu proje için 20 Ocak tarihini vermişti ve tam da denilen tarihte çalışmalar başladı.

DOĞANBEY’E HİZMET DEVAM EDİYOR

Daha önce Doğanbey Mahallesi’nde yukarıda bulunan depolardan mahalleye inen boruların hepsi değiştirilmişti. Şimdi de içme suyu altyapısı değişimine başlandı. 30 yıllık hat abone bağlantıları da bu çalışma ile birlikte yenilenecek.

SARIKURT: “ÖZLEM BAŞKAN BUGÜNE KADAR BENİ HİÇ YANILTMADI”

Yapılan çalışmaları yakından takip eden Doğanbey Muhtarı Serdar Sarıkurt, konuşmasına Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ederek başladı. Sarıkurt, “Yaklaşık 30-40 yıllık eski bir su hattımız vardı. Sürekli sorun çıkarıyordu. Büyükşehir Belediyesi Koordinatörümüz Fatih Akkentli’ye başvurumuzu yaptığımızda Özlem Başkanımıza hemen ileteceğini söyledi. 20 Ocak’ta başlayalım muhtarım dediler. Ve tam da söyledikleri gibi ekipler 20 Ocak’ta çalışmaya başladı. Şu anda içme suyu hattımız ve abone bağlantılarımız değişiyor. Özlem Başkanımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Büyükşehir Belediyesi tarih verdi mi o tarihte yapıyor. Bu iş 20 Ocak’ta başlayacak dediklerinde ben o işin o tarihte başlayacağına adım gibi emindim. Bu güne kadar beni hiç yanıltmadılar. Gerek sosyal yardımlar olsun, gerek bizim taleplerimiz olsun. Pandemi gibi çok zor bir süreçten geçiyor olmamıza rağmen bu sınavları başarıyla geçtiler. Biz onu çok seviyoruz. Kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı bir kez daha çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.