Misli.com Sultanlar Ligi’nde Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nın, 25’inci hafta mücadelesinde evinde Nilüfer Belediyespor’a 3-1’lik set skoruyla mağlup olması üzüntü yarattı. Avrupa Kupalarına katılmak için mücadele veren Aydın’ın Sultanları, alınan mağlubiyet sonrası 38 puanla ligde 7. basamakta kaldı.

SAYI ÜRETEMEDİK


Nilüfer Belediyespor’u tebrik ederek mağlup oldukları maçın değerlendirmesini yapan Aydın BŞB Antrenörü Alper Hamurcu, “Öncelikle Nilüfer Belediyesini galibiyetlerinden ötürü tebrik ediyorum. Sezon içerisinde göstermiş oldukları performansı her geçen gün arttırarak güzel voleybol oynamaya devam ediyorlar. Taktik olarak iyi hazırlandığımızı düşündüğümüz bu maçta en büyük eksiğimiz, bu taktiği sahaya yansıtamıyor olmamızdır. Özellikle servis karşılamada yaptığımız hatalar ve atakta skor üretemememiz, mağlubiyette önemli bir etken oldu” dedi.

EKSİK TARAFLARIMIZI İYİ HALE GETİRECEĞİZ


Hamurcu, “ Play-off öncesi oynamamız gereken çok önemli 5 maçımız kaldı. Bu maçlarda eksik gördüğümüz taraflarımızı olabildiğince daha iyi hale getirmeye çalışacağız” diyerek ligi iyi bir yerde tamamlamak istediklerini ifade etti.