Germencik Belediyesi, Turanlar Mahallesi'nde Muhtar Himmet İzmir ve mahalle sakinlerinden gelen talebe göre birçok hizmete imza attı. Belediye Başkanı Fuat Öndeş'in talimatı ile belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tente yapımı ve restorasyon çalışmaları, mezarlık yol yapım ve kapalı alan inşa işleri ile meydan düzenlemesi takdir topladı. Çalışmaları yakından takip eden Muhtar İzmir, hizmetler için Başkan Öndeş'e teşekkür etti.

ÇİFTÇİLER ISLANMAKTAN KURTULDU


Hizmetleri değerlendiren İzmir, Öndeş'in kooperatifin önünü tente ile kapatarak çiftçilerin ıslanmadan kooperatife süt teslim etmelerini ve kooperatiften yem almalarını sağladığını dile getirdi. Mahalle sakinlerinin yıllardan beri mezarlık yolu ile ilgili talebi olduğunu belirten İzmir, şunları kaydetti: "Mezarlık yolu, Fuat başkanımızın talimatlarıyla mahalle sakinlerimizin hizmetine sunulmuştur. Aynı zamanda cenaze namazlarımız mezarlıkta kılınmasından dolayı kapalı bir alana ihtiyacımız vardı. Bu taleplerimizi de kendisine ilettiğimizde ‘hayır’ demedi. ‘Hazırlıklara başlansın, ölçümler yapılsın, vatandaşın hizmetine sunalım’ dedi."

"GİDECEĞİNİZ HER YER CEHENNEMDİR"


Öndeş’in mahallesini modern bir yapıya kavuşturduğunu ve yaşanabilir hale getirdiğini dile getiren İzmir, "Mahallemizi 'Yaşadığınız yeri cennete çeviremiyorsanız, gideceğiniz her yer cehennemdir' felsefesiyle yaşanılacak mahalle haline getiren Germencik Belediye Başkanımız Sayın Fuat Öndeş'e güzel projelerinden dolayı şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.