Geçtiğimiz pazartesi günü yapılan İl Kongresi’nde tek listeyle secime girerek yeniden göreve seçilen AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte geldiği İl Seçim Kurulu’ndan mazbata aldı. İl Seçim Kurulu’nun önünde açıklamalarda bulunan Özmen, Aydın’da yeni dönemde güzel işlere imza atacaklarını belirtti.

YENİ SAYFA AÇTIK

Hergün seçim varmış gibi çalışacaklarını söyleyen Özmen, “Pazartesi gerçekleşen kongrede il başkanı olarak seçilmemizin ardından mazbatamızı aldık. Kongrenin ardından benimle birlikte görev alan tüm arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum. Birlikte güzel işlere imza atmak için çalışacağız. Aydın’da yeni bir sayfa açarak besmele çekerek göreve başlıyoruz. 118 bin üyemizle 2023 yılına kadar her gün secim varmış gibi çalışmaya gayret edeceğiz. Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası noktasında bize destek olan herkese teşekkür ediyorum. Aydınımız için de hayırlısı olmasını diliyorum” dedi.

HALKIMIZ MEMNUN

Esnaf ziyaretlerine başladığını ve sahada partilerine yönelik olumlu tepkiler aldıklarını dile getiren Özmen, şunları kaydetti: “Halkımız hükümetimizin salgın döneminde verdiği desteklerden memnun. Çok az bir zaman sonra bu virüs belasından kurtulacağımıza inanıyorum. Aşılamalar bir milyonu geçti. Hızlı bir şekilde aşılama tamamlanacaktır. Okulların da açılmasıyla birlikte hızlı bir şekilde hayata normale dönecektir. Hızlı yükselişi salgından sonra başlatacağız. Biz de su sürece katkı sağlamaya çalışacağız.”

OY TRENDİMİZ YÜKSELDİ AMA BAŞARIYI YAKALAYAMADIK

“Aydın’da AK Partinin uzun süredir yükselen bir trendi var” diyen Özmen, yükselen oy trendini devam ettireceklerini belirterek, “Yükselen bir oy grafiğimiz olmasına rağmen istediğimiz başarıyı yakalayamadık. Oy trendimizi yükseltmeye devam ederek 2023 seçimlerinde hedefe ulaşmak istiyoruz. Cumhur İttifakı olarak 2023 yılındaki Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde Aydın’da iyi bir oy almayı umut ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“ÇİFTÇİYE 300 MİLYON GÜBRE DESTEĞİ VERDİK”

Aydın’da başta tarım olmak üzere önemli devlet yatırımlarının yapıldığının altını çizen Özmen, “15 Temmuz’dan sonraki dönemde Aydın’daki bazı kamu yatırımlarımız aksamıştı. Geçen yılla başlayan ve bu yıl da devam eden süreçte vaadinde bulunduğumuz yatırımların temelleri atılıyor. 2023 yılına kadar verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmiş olacağız. Aydın tarım kenti. Çiftçilere ciddi desteklerimiz var. Aydın’da DSİ başta olmak üzere tarıma yapılan yatırımla gözle görülmediği için bunları önümüzdeki dönemde daha çok vatandaşa anlatacağız. Özellikle gübre desteği konusunda verdiğimiz destekler, bazı kurumların açıkladığı rakamların en az 100 katı civarında. 152 bin kilo gübrenin maliyeti 300 bin lira. Bizim çiftçiye verdiğimiz destek 300 milyon liranın üzerindedir. Bunlarla ilgili kamuoyunu ve vatandaşı bilgilendireceğiz” diye konuştu.