Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Girne Mahallesi’nde hizmet veren İlk İz Çocuk Kulübü’nde Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmeni olarak görev yapan Nurşen Ulusoy, sömestr dönemi için öğrencilere tavsiyelerde bulundu. 2020-2021 eğitim öğretim yılının pandemi şartları altında başlatıldığını kaydeden Ulusoy, “Zorlu yılın ilk döneminin sonuna gelindi. Zorlu bir dönem olduğunu ifade eden ilk iz çocuk kulübü rehber öğretmeni sayın Nurşen Ulusoy çocuklarımız iyi bir tatili hak ettiler. Çocuklarımız alışık olmadığı bir şekilde uzaktan eğitimle mücadele etti. Arkadaşlarından ve öğretmenlerinden uzak şekilde eğitime devam ettiler. Öğretmenler ve çocuklarımız iyi bir tatili hakketti. Bu tatilde her bir öğrencinin tatilden bekleyişi farklı olabilir. Bazı öğrenciler sömestri tatilini eksiklerini gidermek için değerlendirirken, bazı öğrenciler günlerini televizyon ya da bilgisayar başında geçirmek ister. Önemli olan öğrencilerin bu tatil sürecini hem bedensel hem zihinsel açıdan en verimli şekilde değerlendirmeleridir.” diye konuştu.

İYİ BİR TATİL DİLİYORUM”


Gelecek dönemi iyi karşılamak isteyen öğrencilere mutlaka bir tatil programı hazırlamalarını, ders çalışmayı ihmal etmemelerini, konu tekrarı yapmalarını ve bol kitap okumalarını öneren Ulusoy, aynı zamanda aileleriyle birlikte keyifli ve kaliteli zaman geçirmelerini ve bu şekilde üzerlerindeki dönem yorgunluğunu atmalarının çocuklarının yararına olacağını ifade etti.
Öğrenci ve öğretmenlere sağlıklı bir ikinci dönem dileyen Ulusoy, “Tüm çocuklarımıza ve öğretmenlerimize daha sağlıklı ikinci dönemde birbirimize okullarımızda kavuşmak dileğiyle herkese iyi bir tatil diliyorum.” şeklinde konuştu.