Misli.com 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Nazilli Belediyespor’da ikinci yarı öncesi gerçekleştirilen Antalya kampı sona erdi. Dört günlük Antalya kampında siyah-beyazlılar, üç hazırlık maçı oynadı. Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Şermet, Antalya kampını SES Gazetesi’ne değerlendirdi.

“İYİ BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRDİK”


Antalya kampında verimli geçtiğini ifade eden Teknik Direktör Şermet, “Antalya kampında üç hazırlık maçı oynadık. Maç eksiği olan arkadaşlarımız ve tüm takım açısından bu hazırlık maçları oldukça önemliydi. Lig öncesinde takımımızın eksikliklerini ve olumlu yönlerini görme fırsatı yakaladık. Antalya’da iyi bir kamp dönemi geçirdik. Takım olarak ikinci yarıya hazırız. İlk yarıdaki performansımızın üstüne çıkarak ikinci yarıda daha başarılı olmak istiyoruz. Umarım sezon sonunda hedeflediğimiz noktada ligi tamamlarız. Herkese sağlıklı bir ikinci yarı diliyorum.” dedi.
Siyah-beyazlılar, ikinci yarının ilk maçında aynı puana sahip olduğu lider Fethiyespor'u ağırlayacak. Nazilli İlçe Stadyumu'nda 28 Ocak Perşembe günü oynanacak olan karşılaşma saat 13.00'da başlayacak.