İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, ilçe ziyaretlerine İncirliova ile devam etti. İlk olarak İncirliova Belediye Başkanı İYİ Parti’li Aytekin Kaya ile makamında bir araya gelen Sezgin'e, İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Alak, CHP İlçe Başkanı Hasbi Akman, meclis üyeleri ve parti yöneticileri eşlik etti. Ziyarette Sezgin'e Bölge Hali ve Çevre Yolu projeleri hakkında bilgi verildi.

"BAKANLIKTAN DESTEK TALEP EDİYORUZ"


Başkan Kaya, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Acarlar Mahallesi'nde Bölge Hali yapmak istediğini hatırlatarak, "İncirliova Belediyesi olarak gerekli çalışmaları yaparak hazırladığımız dosyaları Milletvekilimiz Aydın Adnan Sezgin’e sunduk. Bölge Hali’nin, Milli Eğitim Bakanlığı’na ait araziye yapılması planlandı. Bu arazinin bize tahsis edilmesi halinde bakanlığa, aynı ihtiyacı karşılayacak şekilde yer tahsis etmeye hazırız. Milletvekilimiz Sezgin de kendisine sunduğumuz dosyayı TBMM’ye ve bakanlığa taşıyacak. Şimdiden desteği için kendisine teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu konu için bakanlıktan da destek talep ediyoruz" ifadelerini kullandı.

ÖZTÜRK AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ


Belediye Başkanı Aytekin Kaya ile görüşmesinin ardından Milletvekili Sezgin, beraberindekilerle birlikte, kısa süre önce hayatını kaybeden İncirliova Belediye Meclisi Üyesi Muammer Öztürk’ün ailesine, taziye ziyaretinde bulundu.