Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, Başkan Yardımcısı Nihat Özçevik ve yönetim kurulu üyesi Ekrem Arslan ile Didim esnaflarından Mustafa Süvari, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Üstündağ’a görevinde başarılar dileyen Oda Başkanı Erul, “Biz oda olarak yeni bir yönetimiz, ilk dönemimiz ve 3 yıldır görevdeyiz. Önceliğimiz esnafımızın şartlarını iyileştirmek ve onların sıkıntıları çözmek. Bu noktada esnaflarımızın yanı sıra onlara çırak ve kalfa yetiştiren Mesleki Eğitim Merkezi yani çıraklık okuluyla da sıkı ilişkilerimiz var. Her zaman yanlarında olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Bu noktada iş birliğimiz sizlerin de destekleriyle daha iyi konuma gelecek.” dedi.

“DİDİM’E YABANCI DEĞİLİM”


Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, Esnaf Odası yönetimine ziyaretleri için teşekkür ederek, “Ben Didim’e yabancı değilim. Daha önce ilçede okul müdürlüğü görevinde bulundum. Bundan sonra devletimizin verdiği görevle bu makamda hizmet edeceğiz. İlçemize bu noktada en iyi şekilde iş birliğiyle daha güzel hizmetler sunmaya çalışacağız.” dedi.