Aydın Büyükşehir Belediyesi Esentepe Mahallesi'nde cemiyet alanı-düğün salonu, Büyükşehir'e bağlı Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü de Mersinbelen Mahallesi'nde boru yenileme çalışması yapıyor. Yapımı devam eden çalışmalarda, Aydın Büyükşehir ve Koçarlı Belediyeleri Meclis Üyesi Mevlüt Şahinci, İYİ Parti Koçarlı İlçe Başkanı Zülfikar İstek, İlçe Teşkilat Başkanı Müşfik Aydemir ve Gençlik Kolları Başkanı Efecan Güçlü incelemelerde bulundu. İYİ Parti heyetine, mahallelerinde yaptıkları incelemeler sırasında Muhtarlar Muammer Avcı ve Mustafa Tosun eşlik etti.

"DAHA FAZLA YATIRIM VE HİZMET GELECEK"


Büyükşehir ve ASKİ ekiplerine çalışmalarında kolaylıklar dileyen Meclis Üyesi Mevlüt Şahinci, Esentepe'ye cemiyet alanı-düğün salonunun yanı sıra uygun yer bulunması halinde halı saha da kazandırılacağını dile getirdi. Mersinbelen'de de ağır tonajlı araçların geçmesinden dolayı zarar gören rögardan çıkan pis suyun mahallenin içerisinden aktığını belirten Şahinci, bu durumun önlenmesi için 500 metrelik boru yenileme çalışması yapıldığını dile getirdi.
Şahinci, ilçesine yaptığı hizmetler için Aydın Büyükşehir Belediye Bakanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ederek, "Millet İttifakı olarak vatandaşımızın bize ilettiği sorun ve talepleri Aydın Büyükşehir Belediyemize ve ASKİ Genel Müdürlüğümüze aktarıyoruz. Sağ olsun Büyükşehir ve ASKİ ekipleri sorunları çözmeye, talepleri yerine getirmeye çalışıyor. Biz inanıyoruz ki ilçemize daha fazla yatırım ve hizmet gelmeye devam edecek. Destekleri için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu ve yönetimine çok teşekkür ediyoruz" dedi.