AK Parti Aydın İl Kongresi için kente gelen AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, kongrenin ardından sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerde bulundu.

ÜLKEN’DEN KARAASLAN’A GÜNÜN ANISINA HEDİYE

Karaaslan, Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Metin Yavuz ve Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir ile birlikte Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken’i ziyaret etti. Aydın’ın ticari faaliyetlerine yönelik değerlendirmelerin bulunulduğu ziyaretin ardından AYTO Başkanı Hakan Ülken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’a günün anısına hediye takdim etti.

TEŞVİKLERLE ESNAF NEFES ALDI

AYTO’nun ardından Karaaslan ve beraberindekiler, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti. Karaaslan, birliğe bağlı odaların temsilcilerinin sorunları hakkındaki sorularını yanıtladı. Koronavirüs salgını nedeniyle esnafın sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirten Karaaslan, AK Parti’nin açıkladığı teşvik paketleriyle pandemi sürecinde esnafa nefes aldırdığını söyledi.

UMUT IŞIĞI OLDU

AYESOB Başkanı Selahittin Çetindoğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve aynı zamanda Samsun Milletvekilimiz Sayın Çiğdem Karaaslan, AK Parti Aydın Milletvekilimiz ve KİT Komisyon Başkanı Sayın Mustafa Savaş ve AK Parti Aydın Milletvekili Sayın Metin Yavuz’un birliğimize ziyarette bulunması bizleri sevindirdi. Oda Başkanlarımız ile yaptığımız istişare toplantısında pandemi sürecinde yaşadığımız zorlukları ve bu zorlukları gidermek için ricalarımızı ilettik. Kendilerine hem ziyaretleri için hem de sorunlarımızı dinleyip bizlere umut ışığı oldukları için teşekkür ederiz” diye konuştu.