İYİ Parti’ye ve Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a bölgede artan ilginin farkında olduklarını söyleyen İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, parti çalışmalarının kendilerini memnun ettiğini söyledi. İYİ Parti’nin Aydın’da güçlenmesinde İlçe Belediye Başkanları ile İl ve İlçe Teşkilatları’nın vatandaşlarla iç içe olmasına bağladığını söyleyen Milletvekili Sezgin, İYİ Parti Belediyeciliğinin ülke genelindeki başarısının da tüm partiler tarafından yakından izlendiğini belirtti. Bu örneklerin başında da Nazilli’nin geldiğini ifade eden Sezgin, yapılan çalışmaların İYİ Parti iktidarında neler yapılabileceğinin de habercisi olduğunu vurguladı.

ÖZCAN’I İYİ PARTİ’NİN ELÇİSİ OLARAK BENZETTİ

31 Mart seçimlerinde İYİ Parti'nin kazandığı en büyük müstakil ilçe olan Nazilli'yi ziyaret ettiklerini ve kendilerini Nazilli'de evlerinde gibi hissettiklerini söyleyen İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin; "Nazilli'de başta Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan'ın sağlamış olduğu seçim başarısıyla partimizin bu bölgede sağlamış olduğu başarıyla övünüyoruz. Aynı zamanda Kürşat Başkanın seçildikten sonraki icraatlarıyla da övünüyoruz. Çünkü Kürşat Başkan İYİ Parti'nin somut bir numunesi. Bizim gelecekte iktidar olduğumuzda neler yapabileceğimizin habercisidir. Kendisini benzetme yapacak olursa geleceğimizin elçisidir. Onun hem sosyal alanda hem alt yapı alanında hem vizyon bakımından yaptıkları ve düşündükleriyle övünüyoruz. Kaldı ki bunu da kısıtlı imkanlar altında gerçekleştiriyor. Ama gayet cesur, başarılı, şeffaf ve dürüst bir belediyecilik anlayışı içerisinde çalışmalarını yürütüyor. Dolayısıyla herkes kendisine büyük ilgi gösteriyor ve sevgiyle yaklaşıyor” dedi.

“ÇOK ÖNEMLİ BİR BAŞARI GÖSTERECEĞİZ”

Aydın’da İYİ Parti’ye büyük bir yönelişin olduğunu ifade eden Aydın Adnan Sezgin; “Nazilli'deki ilgi tabi ki aynı zamanda partimize yönelik bir kuvvetli ilgi. Bu bütün Türkiye'de böyle. Aydın tabiatıyla bizim en iddialı olduğumuz vilayetlerden birisi. Önümüzdeki seçimlerde çok önemli bir başarı göstereceğimizi düşünüyorum. Bütün Türkiye'de partimize, partimizin üslubuna, partimizin benimsediği siyaset tarzına ve benimsediği siyasi hedeflere ve her şeyden önce sayın Genel Başkanımıza hızla artan çok kuvvetli bir ilgi ve sempati var. Partimizle ilgili gelecek açısında çok iyimserim ve iddialıyız."


“AYDIN’DA 1. PARTİ OLMAYI HEDEFLİYORUZ”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in çok tecrübeli bir siyasetçi olduğunu hatırlatan Sezgin; "Maalesef ülkemizde bir çok alanda belirsizlik var. İktidar da bir belirsizlik içerisinde. Siyasette erken seçim olabilir mi derseniz, olabilir. İktidar şuan çaresizlik içerisinde çırpınıyor ve son kertede seçimleri en uygun çözüm olarak görebilir. Bizim için fark etmez. Biz her an seçim olacakmış gibi hazırlığımızı yapıyoruz, hazırız. Tabiatıyla 2017 Ekim ayında kuruluşumuzun ardından 8 ay geçmişti ki 24 Haziran seçimlerinde yüzde 15 oy aldık ve 1 milletvekili çıkardık. Bugün geldiğimiz aşamada hedefimiz Aydın'da 1. parti olmak. Hak ediyoruz diye düşünüyorum"

“İYİ PARTİ’YE OLAN TEVECCÜH HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”

İYİ Parti’nin kuruluşu başta olmak üzere kendilerinin göreve gelmesinin ardından da İYİ Parti iktidarı için çalıştıklarını söyleyen İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk; “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in her an seçim beklemesinde ve seçimi işaret etmesindeki haklılık payı siyaseti iyi okumakla ilgilidir. Hatırlayanlar bilir, vekilimin de işaret ettiği gibi ‘bu memlekette erken seçim vatana ihanettir, o eski Türkiye'de kaldı. Türkiye öyle zamanından önce seçim yapılacak ülke olmaktan çıktı' söylemleri iktidar partisinin söylemleriydi. Ama maalesef tarih olarak 5 yıl için göreve gelmiş bir iktidar, üç buçukuncu yılında bir seçim icra etti. O yüzden biz bunları gördükten sonra seçimler zamanında olacak söylemlerine çokta itibar etmez hale geldik. Konjonktüre göre, kendilerinin avantajlı ve dezavantajlı olma konumlarına göre her an bir seçim kararı alınabileceğine ihtimal vermeye başladık. Sadece şunun bilinmesini isteriz, milletimizin İYİ Parti'ye olan teveccühü her geçen gün inanılmaz bir şekilde artıyor. Biz de teşkilat olarak, parti olarak her an bir seçim varmış gibi hazır olmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

NAZİLLİ'Yİ MARKA ŞEHİR YAPACAĞIZ

Milletvekili Aydın Adnan Sezgin'e ziyaretleri ve değerlendirmeleri için teşekkür eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'da hizmetlerinin Nazilli için artarak devam edeceğini söyledi. İYİ Parti Belediyeciliğini en iyi şekilde yansıtmak için mücadele ettiğini ifade eden Başkan Özcan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in önderliğinde Nazilli'yi marka şehir yapmak için çalışmalara hız verdiklerini söyledi.