Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda mevcut Başkan Ömer Özmen başkanlığındaki tek listeyle yapılan kongrede kürsüye çıkan AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirdi.

YETKİLERİNİ KULLANAMIYOR

Büyükşehir Belediyesi’nin kendisine verilen yetkileri kullanamadığını belirten Posacı, “Maalesef Aydın hizmetlerden nasibini alamıyor. Tarım kenti olan Aydın’da fuar yapacak bir yerimiz bile yok. Yatırımlara bakıyoruz, efektif değil. Halkın tamamına hitap edecek sosyal donatılar oluşmamış. Kemer’deki Atatürk Spor Kompleksi kaç kişiye hizmet ediyor? Oraya kaç kişi gitti, yerini bilen yok. Halkın paraları çar çur oluyor. Dibimizde Denizli’ye baktığımızda imreniyoruz. Çevre konusunda, jeotermal konusunda bizim kadar hassas olan yoktur. Aydın Büyükşehir Belediyesi arıtma bile yapmıyor. Aydın’ın merkezi arıtması 1999 yılında Hüseyin Aksu tarafından yaptırılmış. Arıtma da altyapı daha önce yapılanlarla duruyor. Aydın konusunda ne yapılacaksa biz tüm milletvekilleri olarak hazırız” dedi.

ŞÖLEN HAVASI GÖRÜYORUZ

AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen’e başarı dileğinde bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, “ Türkiye, pandemi sonrasında ortaya çıkacak yeni dünya düzenine hazır. AK Parti 2023’te tekrar şahlanacak, 2024’te de bunu sürdürecek. Kongreler bizim için bayram havasıdır. Bu salonda büyük bir şölen görüyoruz” diye konuştu.

AYDIN’DA BAŞARI HİKAYESİ YAZACAĞIZ

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, yenilenen kadrosuyla Aydın’ın 2023’te büyük bir başarı hikayesi yazacağını belirterek, şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımız, her defasında ‘Bir olacağız, diri olacağız’ diyor. Bunun içindir ki 18 yıllık iktidarımızda milletimizin desteğiyle her seçimde sandıktan birinci parti olarak çıktık. 2021 yılı bütçesi AK Parti iktidarının hazırladığı 19’uncu bütçe, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ise 3. bütçesi. Türk siyasi tarihinde görülmemiş bu başarının mimarı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Cumhurbaşkanımızın gücüne güç katmak için 2023 hedefleri doğrultusunda yorulmadan çalışmalıyız. 2023’te Aydın’da bir başarı hikayesi yazacağız.”

KILIÇDAROĞLU, DEMOKRASİYE SAYGI GÖSTERMELİ

AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz ise, “Milletin helal oylarıyla seçilmiş bir cumhurbaşkanına ‘sözde cumhurbaşkanı’ diye hitap etmek demokrasiye aykırıdır. Cümle alemin nasıl CHP Genel Başkanı olduğunu bildiği Kemal Kılıçdaroğlu’nun kullandığı nefret dili siyaseti kirletmektedir. Demokrasi ve milli irade bağımsızlığının hazımsızlığının dozunu her geçen gün arttıran saygısızları şiddetle kınıyoruz. Sözde Genel Başkana tavsiyemiz gittiği bu yanlış yoldan geri dönmesi, demokrasiye, millet iradesine ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a azami saygı göstermesidir” diyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ‘Sözde Cumhurbaşkanı’ diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi.