Kongrede salgın koşullarına rağmen coşkulu bir hava olmasından ötürü büyük memnuniyet duyduğunu söyleyen Milletvekili Savaş, “Kongreler yenilenmeye vesile olur ve teşkilatçılık bir bayrak yarışıdır. Bu bayrak yarışında sen ben değil, biz olursak var oluruz” diye konuştu. AK Parti Aydın İl Teşkilatı’nın 7. Olağan Kongresi’nde divan teşekkülünün oluşmasının ardından protokol konuşmaları kısmında partililerine seslenen AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Savaş, AK Parti’nin geride kalan ilçe kongrelerinin partinin kurumsal yapısına uygun bir şekilde gerçekleştiğini belirtti. Görevi devreden ilçe başkanlarına teşekkür ederek görevi devralan ve devam eden ilçe başkanlarına başarılar dileyen Milletvekili Savaş, yeniden il başkanı olarak göreve seçilen AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen’e de görevinin hayırlı, uğurlu olmasını temenni etti.

“AYDIN’I DAHA GÜZEL YARINLARA TAŞIYACAĞIZ”

Partililerine birlik ve beraberlik mesajları verdiği konuşmasında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sıklıkla kullandığı ''Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız" sözlerini hatırlatan Milletvekili Savaş, “Bunun içindir ki 18 yıllık iktidarımızda milletimizin desteğiyle her seferinde sandıktan birinci parti olarak çıktık. Birlikte elde ettiğimiz bu başarıyı hep birlikte Allah’ın izniyle sürdüreceğiz. Birlikte elde etiğimiz bu başarılarla birlikte ilimizi ve ülkemizi daha güzel yarınlara da taşıyacağız. 2021 yılı bütçesini geçen yılın son günlerinde mecliste kabul ettik. Bu 19. Bütçemiz, Cumhurbaşkanlığı Hükümeti’ninse 3. Bütçesidir. Üst üste yaptığımız 19. Bütçe. Türk siyasi tarihinde bunun örneği yok. Bu büyük bir başarıdır. Bu başarının mimarı da adam gibi adam, yiğit adam, güzel adam Recep Tayyip Erdoğan’dır. Allah O’nu başımızdan eksik etmesin. O’na güç kuvvet versin. Biz de O’na güç vermek için hep birlikte var gücümüzle gece gündüz demeden 2023’e giderken hep beraber çalışacağız” dedi.

“AYDIN’DA BAŞARI HİKAYESİ YAZMAYA HAZIR MIYIZ?”

2023’te yapılacak olan Genel Seçimlere de göndermede bulunarak salonda bulunan gençlerden Aydın’da başarı hikayesi yazma sözü isteyen Milletvekili Savaş, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile başlayan millete olan sevdamız ve hikayemiz, hamdolsun, hainlere ve düşmanlara rağmen büyüdü, yeşerdi ve kök saldı. Bu hikayemize sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Aydın’da 2023’te bir başarı hikayesi yazmaya hazır mıyız? 18 yıl kolay geçmedi. Bu 18 yılda çok güzel hizmetler yaptık. 2020 yılı zor bir yıldı. Bu zor yıla rağmen gurur verici çok güzel işler yaptık. Görevine devam edecek olan kıymetli Ömer kardeşime başarılar diliyorum ve tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.