AK Parti Aydın 7. Olağan İl Kongresi’ne katılan Bakan Selçuk, kongrede partililere konuşma yaptı. Aydın’da olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Bakan Selçuk, “Aydın, taşı toprağı bereketli, Efelerin diyarıdır. Bu beldenin bir evladı olarak burada olduğum için şanslı hissediyorum. Aydın’ın sadece erkekleri değil kadınları da efedir" dedi.

PANDEMİDE AYDIN'A YARIM MİLYARLIK DESTEK

Bakan Selçuk, "AK Parti bir millet hareketi, milletin ta kendisidir. AK Parti, aynı zamanda 11 milyon üyesiyle Türkiye’nin en büyük sivil toplum hareketidir. İşimiz hizmet, gücümüz hizmet. İnsan odaklı çalışmalarla bugünlere geldik. Yaparsa AK Parti yapar. Türkiye büyüyor, gelişiyor. Sosyal yardımlarımız 19 yılda 70 milyara ulaştı. Covid sürecinde 45 milyar yardım vatandaşlarımıza ulaştırdık. Bu dönemde Aydın’ı yarım milyarlık desteğe kavuşturduk. Politikalarımızı 83 milyon vatandaşımıza temas ettiriyoruz. Aydın da sosyal hizmet merkezleri, yaşlı bakım ve huzurevleri ile hizmetlere kavuştu” diyerek Aydın'ın gönlünde ayrı bir yerinin olduğunu ifade etti.

İSTİHDAM SÖZÜ

“Aydınlılara bir müjde veriyorum” diyen Bakan Selçuk, “Bir müjde vermek istiyorum. Önümüzdeki günlerde inşallah Aydın’ımıza ALO 144 Sosyal Yardım Hattı için bir lokasyon açacağız. Çağrı merkezimizde Aydınlı gençlerimize yeni istihdam imkanı sunacağız” diye konuştu.