Germencik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ayhan Oğuz, önümüzdeki yıl yapılacak oda seçiminde, başkan adayı olmayacağını açıkladı. Oğuz'dan gelen 'aday değilim' açıklamasının ardından toplanan oda yönetimi, kendi içinden Bilgin Balat'ı (57) aday gösterme kararı aldı. 35 yıllık oto kaportacı Balat, başkan seçilerek, esnaf arkadaşlarının yardımına koşmak ve projelerine önayak olmak istediğini söyledi.

"ESNAFIMIZIN MENFAATLERİ İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ"

Oda yönetiminde, ilk dönemi olan Balat, "Mevcut Başkanımız Ayhan Oğuz, görevine bir daha aday olmayacağını açıkladı. Yönetimdeki arkadaşlarımız da tecrübemizden dolayı benim aday olmamı uygun gördü. Ben de esnaf arkadaşlarımızın sorunlarını çözeceğime, onlar için faydalı çalışmalar yapacağıma inandığım için aday olmaya karar verdim. Her zaman esnaflarımızın yardımına koşacağıma, projelerine önayak olacağıma söz veriyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde, esnafımızın menfaatleri için mücadele edeceğiz" dedi.

PROJELERİNİ AÇIKLAYACAK

Kendisini başkan adaylığına layık gören herkese çok teşekkür eden Balat, projelerini ise seçime kısa bir süre kala açıklayacağını dile getirdi.