Daha önce 2 kliple hayata geçirilen Ege Türküleri Projesi kapsamında 3. klip için start verildi. Nazilli Lisesi Müzik Öğretmeni Sinan Develi tarafından Nazilli Belediyesi sponsorluğunda ‘Nazilli İçin Söyle 3’ için ses kayıt, stüdyo ve video çekimleri hızla sürdürülüyor. Nazilli’yi tüm dünyaya dijital platformdan tanıtmayı hedefleyen 3. klip, ilçenin çeşitli yerlerinde çekilecek. Sosyal sorumluluk projesi olan klip çalışmasında yaklaşık 50 müzisyen, hiçbir maddi kazanç beklemeksizin gönüllü olarak yer alacak.

“ÇEKİMLERE BAŞLAYACAĞIZ”

Klip hakkında bilgi veren Nazilli Lisesi Müzik Öğretmeni Sinan Develi, “Daha öncede 2 klip daha çekmiştik. Son klibimizde Nazilli Belediyesi sponsor oldu. İlçemizin en güzel tanıtıcı yerlerinde çekimler yapacağız. Sosyal platformlarda tüm dünya izleyecek. Tanıtıcı bir klip olacak. Hiçbir maddi beklentimiz yok. Yaklaşık 50 kişi görev alacak. Hazırlıkları tamamladım gibi. Yakın bir zamanda çekimlere başlayacağız. 1 ay içinde de dijital platformlarda yayınlanır. Daha önce yaptığımız Nazilli İçin Söyle-Yörük Ali Efe ve Demirci Mehmet Efe klipleri milyonun üzerinde izlenme oranı gördü. İnşallah bu oranı son klibimizde kat kat geçeriz” dedi.
Sinan Develi, 3. klipte söylenecek türkü hakkında bilgi vermezken, klip yayına verilene kadar sürpriz olarak kalmasını istedi.