Efeler ilçesinde yaşayan Ramazan Aslan, 12 yıl önce şoförlüğünü yaptığı otobüsün kaza yapması sonucu 10'u çocuk 50 kişinin hayatını kurtarırken talihsiz kazada iki bacağını kaybetti. Malulen emekli edilen ve emekli maaşından başka geliri olmayan Aslan, protez bacak takılması umuduyla Atatürk Kent Meydanı ve civarında su satıyor.

HALUK LEVENT ÖNCÜ OLDU


Protez bacak için gösterdiği azmi haberlere konu olan Aslan’a ünlü sanatçı Haluk Levent sahip çıktı. Sanatçı Haluk Levent’in kurucusu olduğu AHBAP Platformu’nun yaptığı başvuru üzerine Aydın Valiliği’nden, 200 bin lira toplanması için yardım kampanyasına onay verildi. Sanatçı Haluk Levent de sosyal medya hesabından hayırseverlere kampanyaya destek çağrısında bulunurken, bir haftada kampanya kapsamında 200 bin lira toplandı.

AYDIN AHBAP DUYURDU


Aslan için müjdeli haber, Aydın AHBAP’ın sosyal medya hesabından duyuruldu. Yapılan açıklamada, “Atatürk Kent Meydanı'nda protez bacağı için su satan Ramazan Bey için güzel bir haberimiz var. Genel başkanımız Haluk Levent'in 7 Ocak'ta çağrısını yaptığı valilik kampanyası tamamlandı. Protez bacak için gereken 200 bin TL toplandı. Ramazan Bey'e sağlıklı bir yaşam diliyoruz” ifadelerine yer verildi.
Protez bacağına kavuşacağı günü bekleyen Ramazan Aslan, başta sanatçı Haluk Levent olmak üzere kendisine destek olan hayırseverlere teşekkür etti.