Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı aşı çalışmaları Türkiye çapında başlatıldı. Nazilli’de de Covid-19 aşıları, sağlık çalışanlarına MHRS randevularına göre yapılmaya başlandı.

“VATANA VE MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN”


Nazilli’de ilk aşıyı olan Başhekim Uzm. Dr. Engin Tetik, “Nazilli Devlet Hastanesinde sağlık personellerimize Covid-19 aşılama süreci başladı. Aşımız sorunsuz olarak uygulandı. Hayırlara vesile olmasını dilerim. Bu pandemi sürecinin sonlanmasında önemli yeri olan aşılamanın geniş katılımla sorunsuz, sağlıkla tamamlanmasını diliyorum. Bunun için biz de kendi hastanemizde aşımızı olduk. Vatanımıza ve milletimize hayırlısı olsun inşallah. Bir ay sonra da 2. doz aşımızı olacağız” dedi. Tetik ayrıca, hastane bünyesinde görev yapmakta olan tüm çalışanlara aşının vurulacağını belirtti.

“AŞILAR SAYESİNDE BU VİRÜSTEN KURTULACAĞIZ”


NDH Başhekim Yardımcısı Dr. Barbaros Küçükoğlu ise, “Biz de hastanemizde aşımızın ilk dozunu vurulduk. İkinci dozunu da bir ay sonra vurulacağız. İnşallah bu aşılar sayesinde bu virüsten kurtulacağız. Bu konuda hükümetimiz çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İnşallah yapılan çalışmalar ve alınan tedbirler sayesinden bu salgından kurtulacağız. Açıklanan tüm tedbirleri elden bırakmamamız ve de tüm kurallara uymamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.