Ankara'da Aydın'daki kamu yatırımı ve planlanan projelerle ilgili beraberlerindeki Koçarlı Belediye Başkanı Kaplan ve Köşk Belediye Başkanı Güler ile birlikte bir dizi temaslarda bulunan AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Savaş ile AK Parti Aydın Milletvekili Erim, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu'na makamında ziyaret gerçekleştirdi.

"AYDIN'DA DEVAM EDEN PROJELERİ KONUŞTUK"

Aydın'daki ulaştırma yatırımlarıyla birlikte Koçarlı'da yapımı devam eden Turizm Yolu ile Nazilli-Beydağ (40 km) ve Köşk-Ödemiş (65 km) yollarının durumunun da konuşulduğu ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan AK Parti Aydın Milletvekili Savaş, "Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu’nu, Milletvekilimiz Sn. Bekir Kuvvet Erim, Koçarlı Belediye Başkanımız Sn. Nedim Kaplan ve Köşk Belediye Başkanımız Sn. Nuri Güler ile birlikte ziyaret ederek Aydın’ımızda devam eden ve planlanan projelerimizi konuştuk. Sayın Bakanımıza ilgisi için teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"KOÇARLI’YI HİZMETE KAVUŞTURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK"

Ziyarette Bakan Karaismailoğlu'na Koçarlı'nın yöresel ürünlerinden oluşan hediye takdim eden Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Koçarlı’mızı her alanda hizmete kavuşturmak için çıktık yola. Aydın Milletvekillerimiz KİT Komisyonu Başkanımız Sayın Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim ve Köşk Belediye Başkanımız Sayın Nuri Güler ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu'na makamında ziyarette bulunduk. Bakanımıza göstermiş olduğu misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.