Didim’de geçtiğimiz günlerde faaliyete geçen ve resmi açılışı yapılmayan Didim Egemed Tıp Merkezi’ne, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Oda Başkanı Şerif Erul, Başkan Yardımcısı Nihat Özçevik ve Genel Sekreter Ayşe Durmaz’ı Merkez Müdürü Cengiz Bayar karşıladı.

"KALİTELİ HİZMET VERECEĞİZ"

Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Merkez Müdürü Cengiz Bayar, Didim Egemed Tıp Merkezi’nin 2 yıllık bir çalışmanın ardından resmi prosedürler tamamlanarak hizmete açıldığını belirterek, pandemi sürecinden dolayı bazı aksaklıklar olduğunu ifade etti. Mayıs sonu itibariyle tıp merkezindeki tüm sürecin tamamlanacağını kaydeden Bayar, “Didim’e Egemed vizyonunu taşıyacağız. Hastalarımıza kaliteli hizmet vereceğiz.” diyerek SGK ile anlaşmalı olduklarını ifade etti.

İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANACAK

Didim Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şerif Erul ise Didim’e sağlık yatırımı anlamında kazandırılan bu merkezin hayırlı olmasını dilerken, “Cengiz beyin de burada görev yapması Didimliler ve esnafımız için bir şans. Bizlere her konuda yardımcı olacağını bildirdi. İlerleyen günlerde de oda olarak kendileriyle bir indirim protokolü imzalayacağız.” dedi. Ziyarette daha sonra Bayar, Esnaf Odası yönetimi ve basın mensuplarına merkezi gezdirerek bilgiler verdi.