Ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, Bakan Selçuk ile Aydın’da devam eden ve planlanan projeleri konuştuklarını söyleyen AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Savaş, ayrıca 18 Ocak’taki 7. Olağan İl Kongresi’ne de davet ettiklerini söyledi.

“AYDINLI HEMŞEHRİLERİMİZE SELAMLARIMIZI GÖNDERDİK”


Görüşmede, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın Aydın’daki 2021 yılı yatırım planı kapsamındaki projelerinin yanı sıra Koçarlı Çakırbeyli’de 20 dekarlık alanda kurulması planlanan Yaşlı Yaşam Köyü projesinin de masaya yatırıldığı öğrenilirken, Bakan Selçuk’un baba ocağı olan Köşk’e yapılacak olan yatırımlar da konuşuldu. İldeki devam eden yatırımlar hakkında Milletvekili Savaş ile Erim tarafından detaylı bilgilendirmede de bulunulan ziyarette Bakan Selçuk, Aydın’a yapılacak yatırımlarla ilgili destek sözü verdi. Sosyal medya hesabından ziyaretle ilgili paylaşımda bulunan Bakan Selçuk, “AK Parti Aydın Milletvekillerimiz Bekir Kuvvet Erim, Mustafa Savaş ve belediye başkanlarımız ile baba ocağım Aydın’da devam eden çalışmaları ve yeni projelerimizi ele aldık. Aydınlı hemşehrilerimize selamlarımızı gönderdik” dedi.

“İLGİ VE DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”


Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Milletvekili Savaş, “Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanımız Sn. Zehra Zümrüt Selçuk’u, Milletvekilimiz Sn. Bekir Kuvvet Erim, Koçarlı Belediye Başkanımız Sn. Nedim Kaplan ve Köşk Belediye Başkanımız Sn. Nuri Güler ile birlikte ziyaret ettik. Sayın Bakanımızla Aydın’ımızda devam eden ve planlanan projelerimizi konuştuk. Sn. Bakanımızı 18 Ocak’ta gerçekleştireceğimiz 7. Olağan İl Kongremize davet ettik. Sn. Bakanımızın, kıymetli hemşehrilerimize selamlarını iletiyor, ilgi ve destekleri için kendilerine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.