Aynı zamanda 'Trendyol' ve sosyal medya hesapları üzerinden online satış imkanı da sunan Bugu adlı mağazalarında, piyasadaki en uygun fiyata, her yaşa ve her tarza hitap eden ürün yelpazesine sahip olduklarını söyleyen Mağaza İşletmecisi Yıldız, pandemi döneminde onlarca işletme kepenk indirirken yıllardır hayali olan ilk işini kendi imkanlarıyla kurmaktan ötürü çok mutlu olduğunu söyledi.

“ÜRÜN ÇEŞİDİMİZİ SÜREKLİ YENİLİYORUZ”

Kısa sürede yoğun rağbet gören ve özgün bir konsepte sahip olan mağazadaki tüm ürünlerde Bugu adıyla markalaşma yoluna da gittiklerini söyleyen Betül Yıldız, "Mağazamızda kadına dair bujiteri ve çanta ağırlıklı olarak her şey mevcut. Pandemi döneminde bu mağazayı açmadan önce biraz çekindik ama online satışı da hesaba katarak böyle bir girişimde bulunduk. İlerleyen zamanlarda çok daha iyi olabileceğini de umuyorduk ve kısa sürede karşılığını almaya başladık. Kadınlarımız mağaza ambiyansını özellikle çok beğeniyor. Benimle alışveriş yapmaktan memnun olduğu için bir gelen müşterimiz bir daha geliyor da diyebilirim. Mağazaya daha zengin çeşit getirme imkanına da sahibiz, bu noktada müşteri taleplerine de karşılık veriyoruz. Aydınlı kadınlarımız hakikaten zevk sahibi ve tarzlarına çok önem veriyorlar. Biz de bunu da dikkate alarak ürün çeşidimizi sürekli düzenliyoruz ve yeniliyoruz" dedi.

“YENİ BİR ANLAYIŞ GETİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

Efeler’de pandemi döneminde hizmete açılan sayılı işletmelerden biri olmalarının yanı sıra aynı zamanda kadın girişimci olarak bijuteri sektöründe de fark oluşturmayı amaçladıklarını belirten Betül Yıldız, “Daha şık ve göz zevkine daha çok hitap eden ürün konsepti, bijuteri sektöründe sizi bir adım öne geçirir. Biz bu anlamda klasik anlayışın dışında bir çizgi yakalamayı da hedefliyoruz. Bunun için yavaş yavaş belli düzeyde bir standart kaliteyi de tutturmak için AR-GE çalışmalarına da başladık. Kadın ve erkek müşterilerimizin bu noktada taleplerini de dikkate alarak ilerleyen süreçte gerek anlaşmalı olduğumuz ürün tedarikçileri vasıtasıyla gerekse kendi imkanlarımızla özel tasarımlara da ağırlık vermek istiyoruz. Aydın’da bijuteri sektörüne yeni bir anlayış getirme konusunda iddialıyız. Kısa sürede mağazamıza yoğun ilgi gösteren tarzına düşkün Aydınlı hemşehrilerimize de çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.