MHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanlığı’ndaki değişim konusunda açıklama yapan MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, "Yaklaşık üç yıldır MHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten sayın Seval Bay hanımefendinin birikimleri ve tecrübeleri ile partimizin hizmetinde olmaya devam edeceği inancımla çok teşekkür ediyorum. MHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanlığına atanan sayın Meltem Bölük Hanımefendiye başarılar diliyorum. Hayırlı olsun" dedi.

YENİ YÖNETİM AÇIKLANACAK

MHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanlığına atanan Meltem Bölük ise, "Milliyetçi Hareketin kadınları olarak Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin emrinde, samimiyet, sadakat ve vefa ile cennet Aydın Kentimiz için çalışacağız. İl Başkanımız sayın Haluk Alıcık şahsında bize duyulan güven için tüm dava arkadaşlarıma ve Seval Bay hanımefendiye teşekkür ederim. MHP Aydın İl Kadın Kolları yönetimi önümüzdeki günlerde açıklanacaktır" diye konuştu.

BAŞARI DİLEDİ

İl Başkanı Haluk Alıcık’ın plaket takdim ettiği Seval Bay; "Görev süremiz boyunca; gerçekleştirilen bütün çalışmaların baş mimarı olan, kıymetli Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi'ye, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Deniz Depboylu Hanımefendi'ye, İl Başkanımız Sayın Haluk Alıcık Beyefendi'ye, Aydın Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Tayfun Şan Beyefendi'ye, tüm teşkilatlara en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, sayın Meltem Bölük kardeşime başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.