Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü pandemi tedbirlerinden dolayı erken kutladı. Belediyenin Altınkum’daki ek binasında gerçekleşen toplantıya Başkan Atabay’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Emine Öznur Gündoğdu, Yusuf Deveci ve Zeynel Şener, CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak, CHP Aydın İl Sekreteri Okan Kılıç, İl Başkan Yardımcıları Dilaver Demir ve Serkan Doğan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Badeser Dumlupınar, Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bahri Yaba ve yönetim kurulu ile ilçedeki basın mensupları katıldı.

“EMEK İSTEYEN BİR İŞ”


Samimi ortamda gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Atabay, “Tüm dünyadaki gazetecilerin gününü kutluyorum. Basının ülkemizde zor şartlarda görev yaptığını herkes biliyor. İnşallah bundan sonra basın mensupları çok daha iyi ortamlarda görev yaparlar. Sizler olmasanız haber alma imkanımız kısıtlı, bazen cephede basın sahada bazen de siyasetçilerle bu görevi yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Gerçekten emek isteyen bir iş bu meslek; o yüzden tüm içtenliğimle başta Didim’deki basın mensupları olmak üzere tüm basın çalışanlarının gününü kutluyorum” dedi.

YABA’DAN TEŞEKKÜR


Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bahri Yaba ise, “Didim Belediyesine her yıl 10 Ocak’ta bizleri unutmadığı için teşekkür ediyorum. Ben de meslektaşlarımızın gününü kutluyorum. İnşallah ilerleyen günlerde daha güzel günlerde buluşmayı ve basın meslek yasasının da çıktığı günler diliyorum.” diye konuştu. Etkinliğin sonunda hatıra fotoğrafı çektirildi.