Pandemi sürecinde uzmanların maske, mesafe ve hijyen tedbirlerine uyulması yönündeki ısrarlı mesajları sürerken, koronavirüs’e karşı ilk günden bu yana kapsamlı olarak çalışmalar yürüten Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin de dezenfekte çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir ekipleri Kuşadası’nda kapsamlı bir dezenfeksiyon çalışması yaptı.

TAKSİLER VE DOLMUŞLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR


Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi’ne bağlı mobil ekipler, toplu kullanım alanlarında olan dükkanları, taksi durakları ile park ve sahil şeridindeki bankları dezenfekte etti. Cadde ve yollarda ise hijyen araçları çalışma yaptı. Her gün onlarca taksi ve dolmuş Büyükşehir’in dezenfekte istasyonuna geliyor ve dezenfekte işleminden geçerek yolcuları için daha güvenli ulaşım sağlıyor.

DURAKLAR BASINÇ SU İLE TEMİZLENİYOR


Vatandaşların sıklıkla kullandığı alanlardan biri olan duraklar da, dezenfekte çalışmaları kapsamında düzenli olarak temizleniyor. Basınçlı su kullanılan temizlik çalışmasında duraklar ve çevreleri pırıl pırıl yapılıyor.

TÜM ALANLARDA TİTİZLİKLE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ


Temizlik ve dezenfekte çalışmalarının kent genelinde aralıksız olarak sürdürüldüğünü belirten Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Toplu taşıma araçları, sosyal kullanım alanları ve dükkanlar başta olmak üzere tüm alanlarda titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Toplum sağlığını korumak için Büyükşehir Belediyesi daima görev başındadır.” dedi.