Aydın Şehir Hastanesi’nin inşaat sahasında incelemelerde bulunan AK Partili milletvekilleri Mustafa Savaş ve Metin Yavuz, merkezi hükümet yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Adalet Sarayı ve İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binalarının ihale aşamasına geldiğini, temellerinin Haziran ayında atılacağını söyledi.

“İŞ BİRLİĞİNE HAZIRIZ”


Aydın-Denizli Otoyolu’nun yapımına başlandığını dile getiren Savaş, “İlimizde bin 750 kişilik yurt ile birlikte ilçelerde hastane ve çeşitli kamu binalarıyla ilgili yatırımlar devam ediyor. Merkezi hükümet, üzerine düşeni yapıyor ancak kalkınma yerelden başlar. Üretim, istihdam ve ihracat kapasitesinin artırılması için yerel dinamiklerin harekete geçirilmesi gerekiyor. Bu da hem genel hem de yerel iktidarın, üniversitenin, sivil toplum kuruluşlarının birlikte hareket etmesiyle mümkündür. Biz Aydın’a hizmet edilmesi için iş birliğine hazırız. Yeter ki Aydın hak ettiği hizmetleri alsın” dedi.

“TAKDİRİ MİLLETİMİZE BIRAKIYORUZ”


AK Parti MKYK Üyesi ve Aydın Milletvekili Metin Yavuz, yapılan çalışmaları halkın takdirine bıraktıklarını belirterek, “Biz genel iktidar olarak 17 ilçede ciddi yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Bunu göz ardı etmemek gerekir. Görev süremizin bitimine kadar devam eden yatırımlarımızın tamamlanacağını düşünüyorum ve hizmet konusunda takdiri milletimize bırakıyorum” diye konuştu.