İncirliova'ya gelen AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, ilk ziyaretini partisinin İlçe Teşkilatı'na yaptı. İlçe Başkanı Hüseyin Celbek ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Hatice Budak, Gençlik Kolları Başkanı Uğur Abacı ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Savaş, partililerle bir araya gelmesinin ardından Kaymakam Canan Hançer Baştürk'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Savaş, temmuz ayında İncirliova'ya atanan Kaymakam Baştürk'e görevinde başarılar diledi. Baştürk de, makamında ağırladığı Savaş ve beraberindekilere ziyaret için teşekkür etti.

HAZİRAN AYINDA HİZMETE AÇILACAK

Daha sonra Savaş, ilçede yapımı devam eden Aile Sağlığı Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında Milletvekili Savaş'a bilgi veren İlçe Sağlık Müdürü Gülay Elçi, "Yeni binamızda idari binamız olacak. Aile hekim sayımız 4’ten 8’e çıkacak. Acilimiz büyüyecek. Bu, uzun zamandır beklediğimiz bir yatırımdı. Yapımının bize bir yıl sürmeyeceği söylendi. Bir aksilik olmazsa haziran, temmuz gibi yeni binamızda sağlık hizmeti vermeye başlarız" dedi.

ŞEHİR HASTANESİ'NE YAKIN

Milletvekili Savaş da, yapımına başlanan Aydın Şehir Hastanesi'ne yakın olması nedeniyle İncirliova'ya hastane yapılmadığını dile getirdi. Mevcut sağlık yatırımında emeği geçen herkese teşekkür eden Savaş, inşaat çalışmalarının hızlandırılması için de gerekli girişimlerde bulunacağını söyledi. Jandarma hizmet binası inşaatında da incelemelerde bulunmasının ardından Milletvekili Savaş, ilçeden ayrıldı.