Aydın Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunan Başkan Sarıoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada yola çıktığından beri rant düzenleri bozulacak olan bazı "Şer Grupları"nın hedefi haline geldiğini söyleyerek, acı gerçekleri siber saldırının arkasındaki isimlerin yüzlerine vurmaya devam edeceklerini belirtti. Şahsi sosyal medya hesabına yurt dışı kaynaklı olduğunu tespit ettikleri siber saldırıyı gerçekleştirenlerin TAHAP'a ait sosyal medya hesaplarını da ele geçirmeye çalıştığını söyleyen Başkan Sarıoğlu, yaptığı açıklamada isim vermeden göndermede bulunduğu kişilere meydan okuyarak, "Şüpheli kazalar, isimli-isimsiz tehditler, gözdağları... Fakat hiçbiri bizi yolumuzdan bir milim olsun ayırmadı, ayırmayacaktır!" ifadelerini kullandı.

"RANT DÜZENLERİ BAŞLARINA GEÇTİ"

Mustafa Sarıoğlu olarak Türkiye Tarım Hayvancılık ve Arıcılık Platformunu kurup 1 sene evvel yola çıktıklarında parolalarının, 'Türk Çiftçisi Hayvancısı ve Arıcısının Tüm Dertlerini Tek Tek Çözmek' olduğunu kaydeden Başkan Sarıoğlu, "Bal Aromalı Şurubun Yasaklanması, Pandemi Sürecinde Üretenlerin Mağdur Olmadan Bir Süreç Geçirmesi, Gıda Yasasının Çıkması,Taklit ve Tahşis Gıdalarla Mücadele... Tüm bu adımlar Şer Odaklarını tek tek yerle yeksan etmiş, rant düzenleri başlarına geçmiştir. En son 31 Aralık 2020 itibariyle Arıcılık Destekleme Başvurularının doğrudan Tarım Müdürlükleri tarafından alınmasına karar verilmesi ve "1 Kovanı olan Arıcının bile" destek alabilecek olması, bazı malum çevreleri kedere boğmuş ve kontrollerini tümden kaybetmelerine sebebiyet vermiştir. Malum odakların kaybetmiş ve yıkılmış ruh hallerinin tezahürü olarak bugün şahsi Facebook Hesabım Mustafa Sarıoğlu siber saldırıya uğramış bulunmaktadır" dedi.

"KENDİLERİNE SADECE GÜLÜYORUM"

Mustafa Sarıoğlu olarak üreten yüreklerle birlikte el ele malum odakların yüzlerine acı gerçekleri vurmaya devam edeceklerini ve susmayacaklarının altını çizen Sarıoğlu, "Bizim davamızın susmayacak ve susturulamayacak bir dava olduğunu anlayamayacak kapasitedeki bu kişiler, bizi durduramayınca, akıllarınca sosyal medya hesabımız kapanınca acı gerçekler yüzlerine vurulmayacak susacak sanmışlar belli ki. Kendilerine sadece gülüyorum... Mustafa Sarıoğlu ve üreten yürekler elele rant düzeninizi başınıza yıkmaya geliyor! Korkunun faydası yok!" ifadelerini kullandı.