Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, Millet Bahçesi projesinin videosunu sosyal medyadan vatandaşların beğenisine sundu. Projesine yaklaşık 100 bin lira ödenen, yeşil alan ve sosyal yaşam alanlarıyla dikkat çeken Millet Bahçesi’nin görseli Köşklü vatandaşlardan tam not aldı.

KÖŞK, MODERN GÖRÜNÜME KAVUŞACAK


Millet Bahçesi ile ilçenin yeni ve modern bir çehreye kavuşacağını dile getiren AK Partili Başkan Nuri Güler, “Devlet Su İşleri’nin ıslah ettiği Köşk Çayı kenarında ‘Millet Bahçesi’ yapılacak. Bu proje için 80 dönüm tahsis edilmişti. Ancak Köşk Çayı çevresinde Hazineye ait olan bir kısmı mera vasfını kaybetmiş yaklaşık 20 dönümlük arazi de projeye dahil edildi. Köşk’te yaşayan insanların çocukları ve aileleriyle hoşça vakit geçirecekleri, güzel bir Millet Bahçesi’ni ilçemize kazandıracağız” diye konuştu.

3 YILDA TAMAMLANACAK


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan projeye destek talebinde bulunacaklarını ifade eden Başkan Güler, “ Aydın milletvekillerimizle beraber Millet Bahçesi’ni hayata geçirmek için Ankara’da mesai harcayacağız. Projenin ihalesini gerçekleştirerek bir sonraki yerel seçimlere kadar Millet Bahçesi’ni halkımızın hizmetine açmayı hedefliyoruz” diye konuştu. Başkan Güler, Köşk ilçesinde yeşil alanlara büyük önem verdiklerini belirterek 3 parkın yapımının tamamlandığını, 2 parkın daha bitme aşamasında olduğunu ifade etti.