Aydın’a farklı bir bakış açısı getirmesi beklenen Voıces dergisinin tanıtımı için Yazıcı, basın toplantısı düzenledi. Aydın Kültür ve Turizm Derneği’nin binasında düzenlenen tanıtımda Yazıcı, dergisi hakkında açıklamalarda bulundu.

"AYDIN'DAN SESLER ANLAMINA GELİYOR"

Aydın’da 21 yılı geride bıraktığını ifade eden Yazıcı, “Aydın’ın kültürüne, tarihi eserlerine bakış açımı, herkesin iyi bildiğini düşünüyorum. Mesleğime, internet gazeteciliğiyle başladım. Oradan sesimizi duyurmaya çalıştım. Genellikle Aydın’ın kültürüne, tarihsel yapısına uygun haberler yaptım. Bu süreçten sonra basılı yayına girmeye karar verdim. Buna ilk dergicilikle girmenin doğru olacağını düşündüm. Bu kapsamda Voıces ismiyle bir dergi çıkarttım. Beş bin basımla girdim. İsmine takılanlar oldu. Voıces ismi olan dergimiz, Aydın’dan Sesler anlamına geliyor. Aydın’ın sesini ulusal hatta uluslararası bazda duyurmak istiyorum.” dedi.

“YAYINIMIZ AYLIK ÇIKACAK”

Dergide bir haberin dışındaki tüm haberlerin kendisine ait olduğunu vurgulayan Yazıcı, “İlk sayımızda hikayeleriyle örnek olan vatandaşlarımızın yaşamlarını ele aldık. Sadece para kazanmak için değil Aydın’ın değerlerini tanıtmak için dergimizi çıkardık. Türkiye genelinde basına olan bakış açısını değiştirmek için de dergimizi hazırladık. Köyler başta olmak üzere her vatandaşımızın sesini dergide duyurmaya çalışacağım. Çeşitli haber ve özel röportajlarımızın yer alacağı dergimizle yeni bir heyecan getireceğiz. Dergimizde, Aydın’a hizmet etmiş kişiler yer alacak. Yayınımız aylık çıkacak. Her ayın ilk haftası. İstanbul ve Ankara’ya gönderdik. Olumlu tepkiler aldık. Eleştiriye de açığız. Aydın’ımıza hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.