Amatör, Okul ve turnuva takımlarına yönelik formalar üreten Metro Spor, İyileşme çalışmalarına büyük bir hızla devam ediyor. Firma kısa bir süre önce web sitesini yeniden inşa ederek ilk startı da vermiş oldu. Takımların ihtiyaçlarını karşılamakta en önemli unsurun yenilikçilik olduğunu kaydeden firma yetkilileri, Yeni forma modelleri ile çeşitliliğini de artırdı. Artık daha fazla çeşit olacak.

Sadece Futbol Yetmez.

  Sadece futbol ile sınırlı kalmayan, Diğer spor dallarına da büyük önem veren firma, Amacının tüm sporlar branşlarına hitap etmek olduğunu kaydetti. Bu değişimin başında ise ülkemizde futbolun ardından gelen, Basketbol ve voleybol formaları başı çekiyor. Buna ek olarak, Hentbol, Hokey ve asker formaları da raflardaki yerini almış durumda.

Liderliği Korumamız için, Yenilik Şart.

  Türkiye’nin ilk dijital tabanlı forma üreticilerinden biri olan Metro Spor, Üretim altyapısını yenileyerek, ihtiyaçlara daha fazla cevap veriyor. Ayrıca firmanın önemli atılımlarından biride, Model yelpazesini iki katına çıkarmak oldu. Böylelikle artık sporculara daha fazla seçim yapma imkanı da sağlanmakta. Dijital formada kendine has tasarımları, Satış sitesi olan www.sporforma.net üzerinden sporcuların beğenisine sunuyor.

Amatör Takımlarda Profesyoneller gibi Giyinmeli.

  Maalesef Türkiye genelindeki birçok amatör takım yeterli kalitede giyinemiyor. Bunun temel sebebi bütçenin kısıtlı olmasından kaynaklanıyor. Bunun farkında olan Metro Spor, Profesyonel kalitede ürünleri en uygun fiyatlarla amatör takımlara ulaştırmayı hedefliyor.