Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Ziyarette eşi Nazlı Kaplan ve Koçarlı Entegre Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Şencan’ın eşlik ettiği Başkan Kaplan, içerisinde kolonya, kuru incir, kekik yağı ve keçiboynuzu pekmezi gibi doğal ürünlerin yer aldığı paketleri sağlık çalışanlarına hediye etti.
Yaklaşık 100 sağlık çalışanının görev yaptığı poliklinik servisinin yanı sıra acil servis, 112 ekipleri ve mahalle sağlık merkezilerinde çalışan sağlık personellerini ziyaret eden Kaplan, gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür etti.

“ONLAR ŞEHİTTİR”


Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Kaplan, "Bu illet başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere hepimizi ciddi bir şekilde etkiledi. Kıymetli doktorlarımız, hemşirelerimiz ve sağlık çalışanlarımız hayatlarını kaybetti. Benim ve milletimizin gözünde eminim ki onlar şehittir. Gecelerini gündüzlerine katarak bizim için çalışıyorlar. Her türlü riski göze alıyorlar. Sağlıklarını, ailelerini, çocuklarını, anne ve babalarını riske atarak çalışıyorlar. Aylarca evine gidemeyen sağlık çalışanlarımız var. Ülkemizin ve sağlık camiamızın geçtiği zor dönem içerisinde bir nebze olsun onları hatırlamak, yeni yıllarını kutlamak, onlarla beraber olduğumuzu hissettirmek, gönlümüzün ve dualarımızın onlarla olduğunu söylemek istedik. Bu vesileyle hastanemizi ziyaret ettik. Hastanede çalışan sadece sağlık çalışanları değil, güvenlikçisinden hizmetli kadrosuna bütün birimleri göz ardı etmemeliyiz. Çünkü orada çalışan herkes aynı riski taşıyor. İyi ki varlar. İnşallah milletçe bu illetten kurtuluruz” dedi.