Nazilli’de vatandaşlar her yıl olduğu gibi bu yılbaşı öncesinde de hediyelik eşya, kuru yemiş, yılbaşı biletleri, çeşitli süslemeler, tatlı ve yılbaşı pastalarına yoğun ilgi gösteriyor. Yeni yıla sayılı günler kala tatlı bir telaşın içine girdiklerini ifade eden Simitçi firması sahibi İbrahim Açığ, yılbaşı için özel fiyatlar ve birbirinden lezzetli pastalar ile ciddi bir planlama yaptıklarını söyledi. Açığ, vatandaşların mağdur olmaması için alışverişlerini son güne bırakmamalarını istedi.

PERŞEMBE AKŞAMINA KADAR AÇIĞIZ

13 yıldır Uzun Çarşı’da Nazilli halkına hizmet verdiklerini söyleyen Açığ, “Yaklaşan yılbaşına özel olarak 3 bin adet pasta üretimi yaptık. Şu ana kadar 650 adet de pasta siparişi aldık. Klasik, çikolatalı, meyveli, kestaneli, krokanlı, frambuazlı, muzlu, vişneli gibi yüzün üzerinde pasta çeşit ve modelimizde hazırlıklarımızı yaptık. Her iki şubemiz de 31 Aralık Perşembe akşamı kısıtlamanın başlayacağı saat 21.00’e kadar açık olacak. Yeni yıla özel 29.90’dan başlayan fiyatlarımızla pastalarımızı satışa sunacağız. Müşterilerimizden yoğunluk olmaması ve sağlık açısından herhangi bir sorun yaşanmaması için son dakikalara kalmamalarını rica ediyoruz. 0543 308 76 62 – 0543 308 76 63 ve 0543 308 76 64 numaralı telefonlardan bize ulaşarak pasta siparişi verebilir ve istedikleri pastayı ayırtabilirler” dedi.

“HERKESE MUTLU YILLAR”

Günler öncesinden hazırlıklara başladıklarını söyleyen İbrahim Açığ, “Simitçi firması olarak pastalarımızda kullandığımız malzemelerle kaliteye önem verdiğimiz gibi, temizlik ve hijyen konusuna çok büyük hassasiyet gösteriyoruz. Yaş pastanın yanı sıra dilim pasta ve simitten poğaçaya, kurabiyeden tatlıya 240 çeşit ürün çeşidimizle her gün vatandaşlarımızın damak tadına en uygun lezzetleri sunuyoruz. Yılbaşı akşamı için yaklaşık 40 çeşit kuru pasta ve kurabiye satışlarımız olacak. İsteyen müşterilerimize paketletip hazırlayabiliriz. Simitçi ailesi olarak vatandaşlarımızın yeni yıla en iyi şekilde, en mutlu şekilde girmeleri için üzerimize düşeni yaptık. Bizlere ilgi gösteren tüm müşterilerimize çok teşekkür ediyor, tüm vatandaşlarımıza mutlu ve sağlıklı bir yıl diliyoruz” diye konuştu.