Nazilli Belediyespor, covid-19 nedeniyle gelirlerin azalması ve Federasyondan gelen desteğinde azalması nedeniyle esnaf ve işletmelere yönelik ‘Bir bayrakta sen as’ kampanyası başlattı. Kampanyanın duyusunu Esat Ergüler Spor Tesislerinde toplantı salonunda takımın basın sözcüsü Erkan Abbasoğlu duyurdu. Açıklamada yönetim kurulu üyeleri Rıdvan Çetiner, Recep Sakarya, oyuncular Mehmet Ersavaş, Mert Çapar, Serkan Güler yer aldı.

2 BİN TL BAĞIŞLA BRANDANI AS


Kampanyayla esnaf veya işletmeler kulübe 2 bin TL bağış yapmaları halinde şehrin çeşitli noktalarına üzerinde işletmenin isminin yazılacağı brandalar asılacak. Kampanyanın yapılacağının duyulmasından sonra 20’e yakın esnaf ve işletmeden kampanyaya destek olma isteği geldiği öğrenildi.

“ÖZ KAYNAKLARIMIZI ARTTIRMAK İSTİYORUZ”


İlçenin cadde ve sokaklarında esnaf veya işletmelerin şehrin takımına sahip çıkmaları için birer bayrak yaptırıp şampiyonluk yolunda başarı dilemeleri ve takımı havaya sokmak için böyle bir kampanya düzenlediklerini ifade eden Nazilli Belediyespor basın sözcüsü Erkan Abbasoğlu, “Ülkemiz ve bütün dünya covid-19 illetiyle savaşırken, mali şartlar tüm kulüpleri zorluyor. Bu kulüplerden bir tanesi de biziz. Geçmiş senelerdeki borçlarımızı ödemiş olmamıza rağmen bu sene mali şartlar ve federasyondan gelen paralar nerdeyse yok denecek kadar az. Sadece belediyenin desteği ile devam etmekteyiz. Federasyondan gelen büyük bir destek vardı, bu sene alamıyoruz. Biz kendi öz kaynaklarımız oluşturmak amacıyla daha önce bir forma kampanyası yapmıştık. Şimdi de şehrimizin takımına destek olmak amacıyla bayrak kampanyası başlattık. İlçemizin cadde ve sokaklarında esnaf arkadaşlarımızın şehrin takımına sahip çıkmaları için birer bayrak yaptırıp şampiyonluk yolunda başarı dilemeleri bize bu havayı sokmak için böyle bir kampanya düzenledik. 2 Bin TL bağış yapan firma sahibi arkadaşlar için şehrin belirli noktalarına branda şeklinde flamalar asılacak. Bu kampanyamıza şu an için 20’e yakın firma destekte bulundu. Siz basın mensuplarının da desteğiyle bu desteği çoğaltarak bu sayıyı çoğaltmak istiyoruz. Tüm şehrimizden imkanı olan tüm arkadaşlarımızdan yapabildikleri bütün destekleri bekliyoruz” dedi.

“GÜZEL GÜNLER GELECEK”


'Nazilli yanımızda olursa güzel günlerin gelecek' diyen takımın genç yönetim kurulu üyesi avukat Rıdvan Çetiner, “Herkesi bu kampanyaya destek olmaya bekliyoruz. Bu bir bayrak yarışı, biz üzerimize düşen görevi yerine getirip, bir sonraki yönetime borçsuz teslim etme gayretindeyiz. Tüm Nazilli bizim yanımızda olsun, inşallah güzel günler gelecek.” dedi.

“BAŞKA NAZİLLİ YOK”


Tüm halkı ve esnafları desteğe beklediklerini ifade eden yönetim kurulu üyesi işadamı Recep Sakarya, “Bize herşeysini veren bu şehrin takımına elimizden gelen imkanlar doğrultusunda tüm esnaf arkadaşlarımızı, abilerimizi bu kampanyaya destek olmaya bekliyoruz. Başka bir Nazillispor yok, başka bir Nazilli yok. Tüm halkımızın ve esnafımızın desteğini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Futbolcular Mehmet Ersavaş, Mert Çapar, Serkan Güler de bu kampanya ile imkanı olan tüm esnafları kampanyaya destek vermeye davet etti.