Aydın Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, il genelinde trafiği rahatlatacak, vatandaşların güvenliğini sağlayacak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler son olarak Dallıca Mahallesi Fatih Sultan Mehmet ile Atatürk caddeleri kesişiminde kavşak çalışması yaptı. Yatay ve düşey işaretlemeler yapılan kavşakta çalışmalar kısa sürede tamamlanarak kavşak hizmete sunuldu. İsabeyli yolu üzerinde olduğu için gün içinde yoğun araç trafiği yaşanan yolda yapılan bu çalışma ile araçların hızlı gitmeleri engellenirken, yaşanması muhtemel trafik kazalarının da önüne geçilmiş olacak.

“KAZALAR MİNİMUMA İNDİRİLDİ”


Mahalle içinde yer alan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda trafiğin her geçen gün daha da arttığını söyleyen Dallıca Mahalle Muhtarı Mustafa Ali Uçar, şunları kaydetti: “ Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne başvurularımız sonuç vererek çok güzel bir projeye imza atıldı. Projenin tamamlanmasıyla mahallemize kavşak yapıldı. Buradan başta Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na, Ulaşım Daire Başkanlığına çok teşekkür ederim. Yapılan çalışmayla bu noktada meydana gelebilecek kazalar minimuma indirildi.”

“ÇALIŞMALARDAN ÇOK MEMNUNUZ”


Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Dallıca Mahallesi’nde yaptığı çalışmalardan çok memnun olduğunu ifade eden muhtar Uçar, “Gerek şahsım, gerekse mahalle sakinleri olarak göreve başladığım günden bu yana yapılan çalışmalardan dolayı çok memnunuz. Aldığımız hizmetler saymakla bitmez. İnşallah daha güzel hizmetlerle Dallıca’yı güzelleştirmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz. Özlem başkanımızdan Allah razı olsun” diye konuştu.