Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın Koçarlı’ya kazandırmak adına büyük önem verdiği ve yakın zamanda çalışmaları başlayacak olan Güneş Enerji Santrali Projesi ile ilgili önemli bir adım atıldı. Girişim, Aydın ilinde belediyeler tarafından hayata geçirilen en büyük GES Projesi olacak. Proje kapsamında 1.2 megavat yenilenebilir elektrik enerjisi üretilecek. Proje kapsamında Başkan Kaplan ve ADM Elektrik Üretim A.Ş. ile elektrik kullanımına ilişki bağlantı sözleşmesi imzalandı.
İmzalanan sözleşme ile ADM Elektrik Üretim A.Ş., Koçarlı Güneş Enerji Santrali’nde üretilen 1.2 megavatlık elektriği satın alacak. Koçarlı’ya büyük ölçüde gelir getirecek proje vatandaşlar tarafından büyük destek görüyor.

“KOÇARLI’NIN GÜZEL İNSANLARINA NE YAPSAK AZ”

‘Aralık ayında atılan en anlamlı imza’ başlıklı paylaşımla GES Projesi’ni sosyal medyadan duyuran Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, “Koçarlı için büyük hayallerle yola çıktık. Kurduğumuz hayallerin hepsini vatandaşlarımıza söz olarak verdik hayallerimiz gerçekleşiyor ve verdiğimiz sözler tek tek yerine geliyor. Belediye düzeyinde en büyük GES Projesi ilçemizde yapılıyor. İlçemize ciddi bir gelir olacak ve bizi heyecanlandıran bir proje, gece gündüz demeden çalışarak İlçemizi hak ettiği gibi nice büyük projelere ve hizmetlere kavuşturuyoruz. Koçarlı’nın güzel insanlarına ne yapsak azdır, ne yapsak yakışır.” dedi.