Aydın’ın Çine ilçesi, TOKİ konutlarına kavuşuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak olan konutlarla ilgili TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, açıklamalarda bulundu.

“TOKİ KONUTLARININ İNŞAATINA BAŞLANDI”


Çine’ye bugüne kadar önemli hizmetleri kazandırdıklarını ifade eden Milletvekili Savaş, “Toplu Konut İdaresi Başkanlığımızca, Çine ilçemizde, Cumhuriyet Mahallemizde 334 ada 8 ve 21 parsellerde yapımına başlanan konutlarımızın 23 Temmuz 2020 tarihinde ihalesi yapılmıştır. İhalesinden kısa bir süre sonra ise yer tesliminin 15 Ekim 2020 tarihinde yapılmasına müteakip, 51 adet 3+1 konut, 30 adet 2+1 konut olmak üzere toplam 81 konutun yer alacağı TOKİ konutlarının inşaatına başlanmıştır.” dedi.

AK PARTİLİ SAVAŞ’TAN BİR MÜJDE DAHA


Çinelilere yeni bir müjde daha veren AK Partili Savaş, “Ayrıca, buradan yeni bir haberimizi de kıymetli hemşehrilerimle paylaşmak istiyorum. Çine’mizde Dutluoluk Mahallesi 148 ada 1 parsel 38.000,00 metrekare hazineye ait taşınmaz “100.000 Sosyal Konut Projesinde” değerlendirilmek üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız Toplu Konut İdaresi Başkanlığımıza devredilmiştir. İnşallah bu projemizin de aşamalarının en kısa süre içerisinde tamamlanarak hemşehrilerimizin hizmetine sunulması hedeflenmektedir. Şimdiden Çine’miz için hayırlı olmasını diliyorum. Hemşehrilerimize sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde oturabilecekleri bu konutların hayırlar getirmesini temenni ediyorum. 2021 yılı kapsamında da inşallah yeni projelerimiz devam edecektir.” diye konuştu.