Aydın’ın Nazilli ilçesinde Yeşil Mahalle’de Öz Şimşek Yerli Ürünleri İhracat İthalat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi olarak faaliyetlerini sürdüren Abdullah Şimşek, örnek davranışıyla takdir topladı. ECM Tıbbi Cihazlar Ticaret Limited Şirketi’nden koronavirüs tedavisinde de kullanılan 1 adet yüksek akımlı oksijen tedavi cihazını satın alan Şimşek, cihazı Nazilli Devlet Hastanesi’ne bağışladı. Nazilli Devlet Hastanesi’ne gelen iş insanı Şimşek, cihazı Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Engin Tetik’e teslim etti.

“KATKIMIZ OLSUN İSTEDİK


Nazillili hayırsever iş insanı Abdullah Şimşek, bağış sonrası yaptığı açıklamasında, “Nazilli Devlet Hastanemize ihtiyacı olan yüksek akımlı oksijen tedavi cihazını temin ederek bağışta bulunduk. Bizler, gece gündüz demeden 24 saat boyunca özellikle tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüs hastalığı ile mücadele kapsamında kendi sağlıklarını dahi hiçe sayarak mücadele eden sağlık personellerimiz için, hastanemiz için ne yapsak azdır. Biz de kendi çapımızda bu çalışmalara katkımız olsun istedik.” diye konuştu.

BAŞHEKİMDEN ŞİMŞEK’E TEŞEKKÜR


Şimşek’e hastaneye yaptığı yüksek akımlı oksijen tedavi cihazı için teşekkür eden Başhekim Tetik, “Pandemi sürecinde hastaların oksijenlenme ihtiyacını tedavi etmede daha etkili olan yüksek akış oksijen terapi cihazını hastanemiz envanterine kazandıran ilçemizin değerli iş insanlarından Öz Şimşek Tarım Ürünleri işletmesinin sahibi Abdullah Şimşek’e bu değerli bağışlarından dolayı teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.
Bağışın ardından Nazilli Devlet Hastanesinde görev yapan hastane yöneticilerine, hekimlere ve diğer sağlık çalışanlarına Medikal Mühendisi İsmail Hanoğlu tarafından cihazın kurulumu ve çalışması ile ilgili olarak sunum yapıldı.