Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs, spor kulüplerinin de korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Nazilli genelinde artan covid-19 vakaları, siyah incileri de etkilerken tesiste kendini izole eden Nazilli Belediyespor’da 10 futbolcunun test sonucunun pozitif olduğu bilgisini alan AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim ve AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Abak, geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Sosyal mesafe ve maske önlemi eşliğinde futbolcuları ziyaret eden AK Parti heyetini Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Soner Yelkovan, Başkan Yardımcısı Kadir Mutlu ile yöneticiler Haluk Volaka ve Rıdvan Çetiner karşıladı. İdman öncesi futbolculara moral olan AK Partili Erim ve Abak, kulübe maddi ve manevi destek vereceklerinin sözünü verdi.

“DEVLET BÜYÜKLERİNİ YANIMIZDA GÖRMEK MUTLU ETTİ”

AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim ve İlçe Başkanı Mustafa Abak ile yönetiminin kendilerine yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Takım Kaptanı Zafer Özden; "Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederiz. Devlet büyüklerimizin bugün yanımızda olması bizleri hem mutlu etti hem de çok motive etti. Ülkece çok kötü günlerden geçiyoruz. Artık manevi olarak desteğe ihtiyacımız var. Sizleri yanımızda gördüğümüz için çok teşekkür ederiz” dedi.

“ŞAMPİYONLUĞU BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ”

Ülkece salgına karşı topyekûn bir mücadele verildiğini dile getiren Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, " Sporun ve sporcunuz her zaman yanındayım. Bilindiği gibi başkanlığımdan önce Ralli sporunu yapıyordum. Başkanlığım ve vekilliğim dönemimde de buna devam ediyorum. Mustafa Abak başkanımızla gün içinde görüşürken hem covid-19 testi pozitif olan arkadaşlarımızdan haberdar olunca ziyaret etmek istedik. Biz kendilerinin yanındayız ve her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Ligde iyi bir yerdesiniz. Daha iyi yerlerde olacaksınız buna inanıyorum. Biz siyasiler üzerimize düşeni elbette ki yapacağız. Ama bu takım işi. Nazilli Belediyespor'u takip ettiğim ve şimdi de gördüğüm kadarıyla takım olmuş. İnşallah sezon sonunda birlikte kupa kaldırırken bir arada oluruz. AK Parti teşkilatımızla birlikte yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Bu şehre şampiyonluk getireceğinize inanıyorum, sezon sonu şampiyonluğunu birlikte kutlayacağız” ifadelerini kullandı.

“MADDİ VE MANEVİ OLARAK YANINIZDAYIZ”

Covid-19 testi pozitif çıkan futbolculara şifalar dileyen İlçe Başkanı Mustafa Abak, bu zorlu günlerde Nazillisporlu ekibin yanında olmak istediklerini söyledi. Futbolcuların tez zamanda bu hastalığı atlatarak sahada Nazillilileri mutlu eden sonuçlar alacağına inandıklarını belirten AK Partili Abak; “Pandemi günlerinin sıkıntılı geçtiği bu günlerde AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı olarak Nazilli Belediyespor’un yanında olmak istedik. Haluk Volaka yönetici arkadaşımızın aracılığıyla kulübümüzde 10 futbolcu ve 3 teknik heyet görevlisinin koronavirüse yakalandığını öğrendik. Hem geçmiş olsun dileklerimizi Kulüp Başkanımız nezdinde, teknik heyetimize ve futbolcularımıza iletmek hem de onlara moral ve motivasyon vermek amacıyla Nazilli Belediyespor’un her zaman yanında olduğumuzu göstermek adına küçük bir jest yapalım istedik. Futbolcu kardeşlerimizin tez zamanda sağlığına kavuşmasını ve arkadaşlarıyla bir arada olmalarını, Nazillispor’un da başarısına ulaşmasını diliyoruz. Üzerimize ne düşüyorsa maddi ve manevi olarak her zaman Nazilli Belediyespor’umuzun yanındayız. Birlikte şampiyonluk kutlamayı istiyoruz” diye konuştu.

“KENETLENEREK ŞAMPİYONLUĞA ULAŞACAĞIZ”

Şehir olarak Aydın'ın tek profesyonel takımına sahip çıkılacağının en güzel örneğini yaşadıklarını ve bu işin siyaseti yada partisi olmadığının göstergesinin yapılan ziyaret olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Soner Yelkovan, Nazilli Belediyespor olarak son 10 gündür zor bir süreçten geçtiklerini aktardı. Nazillispor’un şehrin ortak değeri olduğunu vurgulayan Yelkovan; “Kulübümüzdeki vakaların artması bizleri olduğu kadar taraftarımızı ve şehrimizi de üzdü. Sayın vekilimizin ve ilçe başkanımızın bu süreçte bizleri ziyaret etmesi şehir olarak bu kulübün herkes yanında olduğunu göstermiş oldu. Bu takımın Nazilli’nin takımı olduğu bir kez daha görülmüş oldu. Bu takıma destek çıkalım, bu takımı hak ettiği yerlere ulaştırmamızda bizlere yardımcı olun. Bizler burada şuan emanetçiyiz, inşallah bayrağı daha iyi yere taşıyıp emanetimizi teslim edeceğiz. Bu zor günde yanımızda olan başta AK Parti Aydın Milletvekilimiz Bekir Kuvvet Erim ve İlçe Başkanımız Mustafa Abak olmak üzere tüm Nazilli halkına, taraftarlarımıza teşekkür ediyor ediyoruz. Sayın Milletvekilimiz hem eski bir Belediye Başkanı ve eski bir Kulüp Başkanı aynı zamanda sporun yanında olan Rallici bir kişiliğe sahip. İnşallah hem kendilerinin hem de şehrin desteğiyle sezon sonunda hep beraber ipi göğüsleriz ve Nazilli Belediyespor’u bir üst lige çıkartırız” ifadelerini kullandı. AK Parti heyetinin getirdiği baklavalar futbolculara ikram edilirken, siyah-beyazlı ekip de hatıra olarak Milletvekili Erim ve Başkan Abak’a forma ve atkı hediye etti. İlçe Başkanı Abak, kulübün bağış kampanyasına destek olacaklarının da sözünü verdi.