Söke ilçesinde faaliyet gösteren Ege Kimsesizler, Sokak Çocukları ve Engelliler Derneği yardımlarını sürdürüyor. Bu çerçevede Gökdeniz Demir’e, ihtiyaç duyduğu tekerlekli sandalye hediye edildi. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde tekerlekli sandalyesine kavuşan 16 yaşındaki Gökdeniz Demir, büyük mutluluk yaşadı.

"GÜLE GÜLE KULLANMASINI DİLİYORUZ"


Söke ilçesinde ikamet eden Demir ailesi iki evladından ikincisi olan Gökdeniz, Söke Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nden hizmet alıyor. Belden aşağısı engelli olan Gökdeniz’in ihtiyaç duyduğu tekerlekli sandalye için, Ege Engelliler Derneği Söke Şubesi destek sağladı. Dernek Başkanı Ekrem Erdem, “Bugün Dünya Engelliler Günü nedeni ile tekerlekli sandalyemizi hediye etmek istedik. 16 yaşındaki Gökdeniz evladımızın ailesi bizim derneğimize müracaat ederek tekerlekli sandalye ihtiyaçları olduğunu belirttiler. Dernek olarak bizler de evladımızın isteğini yerine getirdik. Bunun için çok mutluyuz. Bu hediye ettiğimiz 326. tekerlekli sandalyemiz oldu. Güle güle kullanmalarını diliyoruz” dedi.

DUYARLILIK İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ


Söke Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Rehber Öğretmeni Ceylan Çelik ise, “Duyarlı girişimleri için Ekrem bey ve derneklerine teşekkür ediyoruz. Yapmış olduğumuz başvurumuz neticesinde Ekrem bey tekerlekli sandalye isteğimizi yerine getirdiler. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde böylesine ihtiyaç duyulan hediye için aynı zamanda öğrencimiz adına kendilerine minnettarız” ifadelerini kullandı.