Kaliteli oyunculardan kurulu iyi bir takım olduklarını belirten Pınar Eren Atasever, “Play-Off’a kalarak oradan Avrupa Kupaları’na katılma hakkı kazanmak istiyoruz. Takım olarak bunu başaracak güçteyiz” dedi. Misli.com Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nda forma giyen libero oyuncusu Pınar Eren Atasever, sezon başından bu yana maçlarda ortaya koyduğu performansla takdir topluyor. Sezon başında Vakıfbank’tan kadroya dahil edilen 34 yaşındaki Pınar Eren Atasever, savunmada gösterdiği performansla Aydın BŞB’nin bu sezon elde ettiği başarıda önemli pay sahibi oyunculardan biri oldu. Takıma önemli katkı sağlayan tecrübeli oyuncu, başarılı performansıyla Antrenör Alper Hamurcu’nun en güvendiği oyuncuların başında yer alıyor. Kısa sürede adaptasyon sürecini atlatan genç oyuncu, maçlardaki performansıyla kalitesini ortaya koyan Pınar Eren Atasever, Aydın Büyükşehir Belediyespor olarak hedeflerinin Play-Off’a kalmak olduğunu söyledi.

“TAKIMIN BİR PARÇASI OLMAKTAN MUTLUYUM”

Aydın Büyükşehir Belediyespor’da oynamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Pınar Eren Atasever, “Oynadığım maçlarda takıma katkı vermek için tüm arkadaşlarımın olduğu gibi elimden gelenin fazlasını yapıyorum. Bundan sonraki maçlarda tüm gücümle Aydın Büyükşehir Belediyespor’un başarılı olması için çaba harcayacağım. Bu takımın bir parçası olduğum için çok mutluyum. Son iki haftayı galibiyetle kapatarak moral kazandık. Sultanlar Ligi’nde her maç çok zor. Bundan sonraki süreçte de takım olarak en iyi şekilde mücadele ederek maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Aydın halkının bize ne kadar inandığını biliyoruz. Biz de alacağımız galibiyetlerle Aydın halkını mutlu etmek istiyoruz. Biz kaliteli oyunculardan kurulu iyi bir takımız. Her geçen gün daha da iyi olacağız. Tüm konsantrasyonumuzla sadece Aydın Büyükşehir Belediyespor’un başarısını düşünüyoruz.” diye konuştu.

“AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’U HAK ETTİĞİ NOKTAYA TAŞIYACAĞIZ”

Beylikdüzü Voleybol İhtisas ve Sistem9 Yeşilyurt maçlarını kazanarak üst sıralara doğru yükselmek istediklerini ifade eden Pınar Eren Atasever, “İlk yarıda başarılı maçlar çıkardık. İkinci yarıda ise ilk iki maçımızı kaybettikten sonra İlbank ve Kuzeyboru’yu yenerek moral kazandık. Şimdi önümüzde Beylikdüzü Voleybol İhtisas ve Sistem9 Yeşilyurt maçları var. Maç maç gidiyoruz. İlk olarak Beylikdüzü Voleybol İhtisas’ı yenerek galibiyet serimizi üç maça çıkarmak istiyoruz. Takım olarak hedefimiz Play-Off’a kalmak. Play-Off’a kalarak oradan Avrupa Kupaları’na katılma hakkı kazanmak istiyoruz. Takım olarak bunu başaracak güçteyiz. Birlik ve beraberlik çerçevesinde Aydın Büyükşehir Belediyespor’u hak ettiği noktaya taşıyacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” şeklinde konuştu.
Tecrübeli oyuncu kariyerinde Göztepe’nin Türk Telekom, İlbank, Beşiktaş, Karşıyaka, Maltepe Yalı, Seramiksan, Rota Koleji, Samsun Anakent ve Vakıfbank formalarını giydi.