Engelli, yaşlı ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlara evde kalmaları yönünde çağrıda bulunan Teker, “Bu salgın döneminde vatandaşlarımız yeter ki evde kalsın. Ben onların alışveriş başta olmak üzere tüm işlerine yardımcı olmaya hazırım. Bu zor günleri hep birlikte aşacağız” dedi.
Aydın’ın Karpuzlu ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de esnaflık yapan Şerif Teker, örnek bir davranışa imza attı. Koronavirüs salgını döneminde sokağa çıkması riskli bulunan engelli, yaşlı ve kronik rahatsızlık yaşayan vatandaşlara yardım etmek isteyen 33 yaşındaki Teker, bu vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için harekete geçti. Örnek esnaf Teker, kendisinden yardım talebinde bulunan engelli, yaşlı ve kronik rahatsızlık yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacak.

“EVDE KALIN”


Kendisinden talepte bulunan engelli, yaşlı ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlara yardım edeceğini belirten Teker, “Koronavirüs, tüm dünyada canlar alıyor. Özellikle engelli, yaşlı ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlar için bu virüs daha da tehlikeli. Bu anlamda vatandaşlarımıza yardım etmek istedim. Karpuzlu’da engelli, yaşlı ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda ihtiyaçlarını karşılayacağım. Bu salgın döneminde vatandaşlarımız yeter ki evde kalsın. Ben onların alışveriş başta olmak üzere tüm işlerine yardımcı olmaya hazırım. Bu zor günleri hep birlikte aşacağız” diye konuştu.