Nazilli’de KPSS’ye girecek olan bir vatandaşın yardımına Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan yetişti. Eşinin kendisini sınava götüreceğini, çocuklarını ise sınav saatinde bırakacağı bir yer olmadığını ifade eden vatandaşa, Başkan Özcan duyarsız kalmadı. Sosyal medyadan kendisine ulaşan vatandaşa cevap veren Başkan Özcan, eşinin evde kalarak çocuklara bakmasını, makam aracılığıyla kendisini sınavın yapılacağı okula götüreceğini söyledi. Sabahın erken saatlerinde sınava girecek vatandaşın evinin önüne makam aracılığıyla gelen Başkan Özcan, vatandaşı alarak sınava gireceği okula götürdü.

“İYİ Kİ BÖYLE GÜZEL YÜREKLİ BİR BAŞKANIMIZ VAR”


Başkan Özcan’ın yardımıyla sınava giren vatandaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Bugün hayırlısıyla KPSS'ye girdim. Dün instagramdan Kürşat başkanın kpss ile ilgili paylaşımının altına yazmıştım. 2 çocuğum var, eşim beni sınava götürcek. Çocukları bırakacak yerimiz yok. Yanımızda çocukları alsak sıkıntı olur mu diye sordum. Özelden mesaj attı. Kardeşim çocuklar çıkamaz, sokağa çıkmaları yasak diye. Eşin evde kalsın. Biz seni gelir alırız 9 ü çeyrek geçe. Adresini, telefonunu gönder burdan yazdı. Bu sabah evimin kapısına kadar makam aracıyla geldi. Eşimle şaşırdık. Sınav yerine kadar makam aracında gittim. Gönül rahatlığıyla sınava girdim. Allah Kürşat Engin Özcan'dan bin kere razı olsun. Gerçekten insan olmak, adam gibi adam olmak başka birşey. İyiki böyle güzel yürekli bir başkanımız var”

“NAZİLLİ BİZİM EVİMİZ”


Vatandaşın sosyal medya hesabına yaptığı paylaşım altına konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Özcan ise şu ifadeleri kullandı: “Kardeşim Nazilli bizim evimiz, Nazilli'de yaşayan herkesin sevinci bizim sevincimiz, herkesin derdi de bizim derdimiz. Allah senden razı olsun. Bu zor günleri hep birlikte, dayanışmayla aşacağız. Ailene selamlar”