Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun talimatıyla Söke'de Savuca, Yenidoğan ve Yenikent Mahallesi'nde kanalizasyon yapımı için çalışma başlatıldı.

"SÖKE ARITMA TESİSİMİZ BÜYÜYECEK"


Yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirme yapan Aydın Büyükşehir Belediye Koordinatörü Fatih Akkentli, "Savuca ve Yenidoğan mahallemizde yapılacak altyapı yatırımlarımız Özlem Başkanımızın çok önem verdiği yatırımlar. İki mahallemiz altyapı ağımıza katılınca arıtma tesisimize ek yapacağız. İleri biyolojik atık su arıtma tesisimize kavuşacağız. Arıtma tesisimizin büyümesinde Söke Belediyemizin parseline ihtiyacımız var. Büyükşehir Belediye Meclis üyelerimizin girişimleri ile Büyükşehir Belediyemize devri yapılacaktır. Şimdiden hayırlı olsun" dedi.

"GÜLLÜBAHÇE VE BAĞARASI'NA ARITMA TESİSİ YAPILACAK"


Çalışmalar kapsamında Güllübahçe ve Bağarası'na arıtma tesisi yapılacağını söyleyen Akkentli, "Özlem Başkanımız Güllübahçe ve Bağarası mahallemize arıtma tesisi yapacak. Güllübahçe Mahallemize yapılacak arıtma tesisimizin projesi ihaleye çıktı. Kısa süre içinde de yapım ihalesine çıkacağız. Özlem Başkanımız takip ediyor. Bağarası Mahallemizde artıma tesisimiz için kamulaştırma çalışmaları devam ediyor. Bağarası Mahallemizi Özlem Başkan bir hayaline kavuşturuyor. Söke’mize hayırlı, uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.